Loading

wait a moment

2 soorten behang die mooi op jouw nieuwe muur kunnen

pexels-max-vakhtbovych-6394710

Het is zover je nieuwe huis is gekocht en je hebt de sleutels gekregen! Nu is het tijd om te gaan klussen en het huis helemaal in te richten zoals jij dat wilt. Een van die klussen is het aanpakken van je muur. Je zult hier elke dag tegenaan moeten kijken en je wilt dit dus in 1 keer goed doen. Een populaire manier om een muur aan te kleden is met behang. Maar wat voor behangsoorten zijn er allemaal? In deze blog vertellen wij je over 2 verschillende soorten behang. 

Arte behang

De eerste behangsoort in deze blog is Arte behang. Wil jij een kamer een chique uitstraling geven dan is Arte behang een goede keuze. Het merk zet divers in, waardoor het bij iedere woning past. Het behang van Arte is exclusief en van hoge kwaliteit. Ieder jaar houdt een team van professionals zich bezig met het ontwerpen van nieuwe collecties. Deze modellen zijn niet alleen vernieuwend maar ook van erg goed kwaliteit.

Vinylbehang 

Vinylbehang is een behangsoort die veel voorkomt. Deze behangsoort bestaat uit twee verschillende lagen namelijk een onderlaag van papier en een bovenlaag van vinyl. Vinyl is een laag kunststof die het behang stevig maakt. Deze laag is goed af te wassen en kan tegen spatwater. Dit maakt het behang goed geschikt voor de keuken en de badkamer. Ook heeft het behang een mooie gladde en strak uiterlijk. Over vinylbehang heen verven is niet aan te raden omdat dit het behang plakkerig laat aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *