Loading

wait a moment

3 Designtrends voor 2021

Als je overweegt om het huis binnenkort te verbouwen, vraag je jezelf misschien af ​​welke designtrends hun vonk verliezen en welke populair worden. Trends in interieurontwerp veranderen voortdurend en het kan een uitdaging zijn om boven op de laatste trends en ontwikkelingen te zitten. Er is niets erger dan een ontwerptrend te kiezen en te beseffen dat deze al over zijn hoogtepunt heen, is tegen de tijd dat je klaar bent. We hebben de adviezen van een aantal topdesigners geraadpleegd om erachter te komen welke designtrends in 2021 erg populair zullen zijn, zodat je een stijl kunt kiezen die in ieder geval een tijdje meegaat.

Meer meubels voor thuiswerken

In 2021 zullen we meer huizen gaan zien die zijn ontworpen met meer doel en functionaliteit. Nu de meeste mensen vanuit huis werken, zien we een toename van geïmproviseerde thuiskantoren. Door een kantoorruimte of een ander deel van het huis schoon en georganiseerd te houden, krijgt het een modernere uitstraling. Kasten en ingebouwde planken zijn een geweldige manier om ruimte te maken voor papieren, dossiers en kantoorbenodigdheden. Je kunt ook planken aan de muren boven en rond je bureau hangen op opbergruimte te creëren. 

Meubels met meerdere doelen

In 2021 gaan mensen meer nadenken over manieren waarop ze hun meubels op meer dan één manier kunnen gebruiken. Een opvouwbare tafel kan worden gebruikt als bureau of buitentafel en kan worden weggestopt als deze niet meer nodig is. Dit is een uitstekende tip voor mensen die niet veel ruimte hebben en die geld willen besparen. Meubels die meer dan één doel hebben, zijn een geweldige manier om geld te besparen. Daarnaast besparen de opvouwbare delen van een meubel veel ruimte wanneer ze niet worden gebruikt. 

Breng het binnenshuis naar buiten

Een andere trend die een direct gevolg is van de huidige woon wereld waarin we leven, is het binnenshuis naar buiten brengen. Een geweldige manier om deze trend in je tuin te brengen, is door enkele buitentapijten voor een zitgedeelte te kopen. Met tapijten in verschillende kleuren kun je elke ruimte anders inrichten zonder dat de hele tuin er rommelig of ongeorganiseerd uitziet. Zet stoelen, en tafels in een ruimte zodat gasten een verschillende plaatsen hebben die uitnodigend en comfortabel zijn. Zelfs een klein balkon of terras in een appartement kan comfortabeler worden gemaakt met een vloerkleed en een paar kussens. Veel trendy bars in Nederland maken hier tegenwoordig al gebruik van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *