Loading

wait a moment

advies over de kleuren en keuze voor de juiste raamdecoratie

Als je hebt besloten wat voor soort raamdecoratie je hebt gekozen is het handig om na te denken wat voor materiaal je wilt en ook niet te vergeten de kleur van de raam decoratie. Er zijn op het gebied van raamdecoraties heel veel verschillende opties. Je kunt vaak het product wat je wilt hebben zelf samen in de winkel. Je hebt het product namelijk vaak in verschillende kleuren. Ook kun je het product vaak in verschillende materialen bestellen. Zo krijg je eigen en unieke raamdecoratie. 

Al s je veel mogelijkheden hebt wordt de keuze die jij moet maken ook steeds moeilijker. Het gaat er niet om wat andere mooi vinden, het gaat erom wat jij mooi vind. En of het product mooi in jouw interieur uitkomt. Heb je vragen over een bepaalde raamdecoratie of zonwering  kijk dan op de website van Somfy 

Kleuren hebben invloed op de sfeer van het interieur. du bedenk goed vooraf welke sfeer je wilt creëren binnen je woning en pas daar de keuze voor het soort raamdecoratie op aan. Kijk ook goed rond op internet om wat inspiratie op te doen. 

Donkere kleuren

Donkere kleuren kunnen helpen om een stijlvolle ruimte te creeëren. Als je een grote ruimte hebt kunnen raamdecoraties met donkere tinten een intieme sfeer creëren denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer. Donkere raamdecoraties worden vaak gecombineerd met lichtere meubels. En als je een lichtere raamdecoraties hebt werkt het vaak andersom dan kun je beter donkere meubels hebben. Donkere raamdecoraties kunnen echt een statement maken binnen je interieur. Vaak hangt het af welke kleur je gebruikt aan de hoeveelheid natuurlijk licht want naar binnen schijnt.  

Lichtere kleuren 

eigenlijk is dat precies het tegenovergestelde dan met de donkere kleuren. Door het gebruik van lichtere kleuren creëer je een neutrale basis voor je interieur. Een lichtere kleur als raamdecoratie wordt vaak gekozen als de muur een lichtere kleur heeft. De raamdecoratie gaat dan perfect op in de ruimte. Een lichtere kleur raamdecoratie geeft een frisse uitstraling aan het interieur. 

Somfy 

Somfy is een bedrijf dat veel verschillende soorten raamdecoraties verkoopt. Ze hebben raamdecoraties in veel verschillende kleuren en maten. Ook heeft Somfy elektrische zonwering dit is makkelijke te installeren en de medewerkers van Somfy helpen u daar graag mee. Zonwering kopen  werkt precies hetzelfde als het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie. Je doorloopt dezelfde stappen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *