Loading

wait a moment

Alle soorten beitels bij elkaar

beitels

Moet je klussen of heb je een aannemersbedrijf dan is het wel goed om verschillende soorten beitels te hebben, het is niet handig als je halverwege de klus naar de winkel moet om een ander model te kopen. Een beitelset is ideaal als je verschillende klussen moet doen, in de set zitten allerlei modellen beitels die altijd wel van pas komen. De sets heb je voor zowel metaal, hout en steen, in de meeste gevallen bestaat een set uit een aantal platte en puntbeitels voor handmatig of machinaal gebruik. In de webshop van toolsvoordelig kun je de verschillende soorten beitels kopen.

Machinaal of met de hand

Het is natuurlijk ideaal als je een klus machinaal uit kunt voeren, toch is het niet altijd mogelijk. Het materiaal wat is gebruikt om bijvoorbeeld een muur te metselen is van groot belang, is het materiaal zacht dan is het niet handig om er machinaal met een beitel op te hakken. Dit kan dan grote schade aanrichten aan de muur, gelukkig zijn er beitels voor zowel handmatig als machinaal gebruik. Een beitelset kun je in twee soorten, om te gebruiken voor een machine en om met de hand diverse werkzaamheden te verrichten. Natuurlijk kun je bij toolsvoordelig.nl ook zelf een set van beitels samenstellen.

Beitelset

Kies altijd de goede beitel

Ben je nog niet in het bezit van een beitelset, is het wel verstandig om gebruik te maken van de goede gereedschappen. Wanneer je een platte beitel nodig hebt, moet je de werkzaamheden niet doen met een puntbeitel. Het werk gaat niet alleen een stuk moeilijker, de kans is dat je schade aanricht of in het ergste geval je eigen verwond. Ben je van plan om beitels te kopen, bij toolsvoordelig.nl kun je altijd aan een van de medewerkers advies vragen betreft de modellen en soorten beitels die er zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *