Loading

wait a moment

Badkamer met beton ciré

Het kan gebeuren dat je een badkamer gaat renoveren of bijna helemaal opnieuw gaat betegelen. Je wilt niet alleen een goede keus maken voor de kleur van de tegels, maar ook voor de afwerking ervan. Deze blog geeft 4 tips om jouw badkamer te betegelen met Beton ciré met industriële look.

-Tip 1: Kies voor ruwe betontegels in combinatie met hoogglans witte verf en valse stenen (beton ciré)

Ruwe betontegels zijn ook erg hip geworden de laatste jaren. Ze zien er stoer en industrieel uit. Je kan ze zo kiezen of combineren met hoogglans witte verf, zodat de ruwe tegels een rustige uitstraling hebben (gele glans) of juist heel stoer door de hoogglans (grijs/wit).

Tip 2: Kies voor gepolijste betontegels in combinatie met hoogglans witte verf en valse stenen (beton ciré)

Om de ruwheid van de gepolijste tegels weer te geven kies je voor een hoogglans witte verf. Deze geeft als het ware de glans van de tegels weer, zodat ze er niet zo massief uit gaan zien.

Tip 3: Kies voor beton ciré met industriële look

Beton ciré zorgt voor een industriële uitstraling in jouw badkamer, waardoor het er stoer en hip wordt. Je kan kiezen om de verfwand niet te behandelen of juist in een lichte kleur zoals wit of goud (en de tegels dan contrasterend in een andere kleur)

Tip 4:  Voeg details toe aan je badkamer

Je kan je tegels laten verwerken met echte beton ciré stenen zoals betontegels, vloertegels en plinten. Gebruik twee kleuren bij het plaatsen van deze stenen en voeg eventueel de juiste details toe (bv een plankje of houten lijst).

Wil je meer informatie hoe je jouw perfecte Beton ciré met industriële look badkamer inricht? Kijk dan op de Webshop voor Beton Ciré.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *