Loading

wait a moment

Ben je op zoek naar landelijke keukens?

landelijke keukens

Heb je een nieuw huis in een landelijke omgeving gekocht en wil je een nieuwe keuken die bij je huis past? Of ben je gewoon gek op een landelijke stijl en is het nu tijd om je keuken te vervangen? Dan ben je bij Landelijke keukens op het juiste adres. Landelijke keukens zijn vaak van hout gemaakt of er zit een houten structuur in de deurtjes of in het werkblad. Dit geeft een gezellige en warme uitstraling. Vaak wordt er een grote schouw geplaatst boven het kookgedeelte. De achterwand wordt ook meestal betegeld en het werkblad is meestal doorgetrokken zodat er veel werkruimte is. Dit alles geeft een landelijke en authentieke uitstraling. 

Roukens & van Gaalen

Natuurlijke uitstraling

Om een landelijke uitstraling te krijgen wordt er vooral met natuurlijke tinten en of materialen gewerkt. Er zijn diverse houtsoorten die hiervoor gebruikt kunnen worden. Hout geeft de landelijke keuken de warme en gezellige uitstraling. In een klassieke keuken wordt meestal met veel details gewerkt. Om een wat moderne landelijke keuken te krijgen is het weglaten van wat details een keuze waarbij het gebruik van kleuren weer tot het landelijke effect kan komen. 

Bij landelijke keukens van Roukens & van Gaalen keukens krijg je het juiste advies. Binnen jouw budget wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn om tot jouw landelijke keuken te komen, jouw droomkeuken. Zij zullen luisteren naar al jou wensen en weten alles van stijlen en weten wat er allemaal te krijgen is. Ook wat betreft apparatuur ben je bij hun aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *