Loading

wait a moment

CV ketel kopen, waar begin je?

ketelkiezer

Heb je het idee dat je huidige cv-ketel niet meer werkt? Of heb je het idee dat je teveel kosten kwijt bent aan je cv-ketel? De techniek achter cv-ketels wordt steeds beter. Heb je momenteel een cv-ketel die al minimaal 10 jaar oud is? Dan is het raadzaam om je te oriënteren op een nieuwe cv-ketel. Maar waar begin je?

Grootte van het huishouden
Welke cv-ketel het meest geschikt is, is van meerdere dingen afhankelijk. Een van die dingen is de grootte van het huishouden. Blijft de grootte van het huishouden de komende jaren stabiel of zijn er nog kinderen op komst (of gaan er juist kinderen het huis uit?).

Warm water op meerder plekken
Veel mensen willen op meerdere plekken tegelijkertijd warm water hebben. Als jij aan het douchen bent en je huisgenoot wil warm water pakken, is het wel zo fijn als dit ook kan. Bij de meeste cv-ketels is dit gelukkig ook mogelijk, maar het is wel goed om hier over na te denken.

Koop je een cv ketel of lease je er een?
Het kopen van een cv-ketel is een relatief grote uitgave. Heb je hier rekening mee gehouden? Kun je het geld niet in één keer missen? Dan is het ook mogelijk om een cv-ketel te leasen. Je betaalt dan een maandelijks bedrag.

Ketelkiezer
Wil je jouw cv-ketel online kopen? Dat is mogelijk! Veel aanbieders van cv-ketels bieden een ketelkiezer aan. Binnen de ketelkiezer loop je een aantal stappen door. Op basis van jouw wensen en behoeften krijg je te zien welke cv-ketel het meest geschikt is voor jouw huishouden.

Consumentenbond

Ook de consumentenbond bekijkt jaarlijks welke cv-ketels betrouwbaar en betaalbaar zijn. Je kunt dus ook afgaan op het onderzoek van de consumentenbond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *