Loading

wait a moment

Dark red meranti kwaliteit, hout met een klassevolle uitstraling

De houtsoort dark red meranti kwaliteit heeft een duidelijke houtstructuur, maar vertoont geen noesten. Het heeft enerzijds een strakke uitstraling, maar door zijn prachtige rode kleur creëert het gezelligheid en warmte. Het hout is vooral afkomstig van Zuidoost-Azië. Het is een harde houtsoort die zowel voor binnen als voor buiten gebruikt wordt. Het is ideaal voor de productie van ramen, deuren en kozijnen, trappenhuizen en plinten bijvoorbeeld. Ook in de carrosseriebouw is dark red meranti zeer geliefd. Bij het drogen vertoont het weinig of geen vervorming. Dat maakt dat het hout later ook weinig zal werken.

Makkelijk te bewerken

Dark red meranti kwaliteit is een harde houtsoort maar is toch makkelijk te bewerken. Daarom is ook zo het populair bij schrijnwerkers. Het kan zowel met de hand als met de machine bewerkt worden. Het is geschikt voor spijkers en schroeven en het kan ook perfect gelijmd worden. Als je jezelf heel wat werk wilt besparen, kun je bij de verkoper verschillende uitvoeringen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan schaven, strijken of vlakken van hout. Of wil je je paneel haaks gezaagd aangeleverd krijgen? Dit kan ook. Of wil je je hout gevingerlast of gefreesd? Denk ook aan de mogelijkheid om je hout te laten bewerken met houtveredelingsproducten. Leg je plannen gerust voor aan de verkoper en bekijk samen wat er allemaal mogelijk is. Zo kun jij je nog meer toeleggen op je project.

Je dark red meranti online bestellen? Het kan!

Als je hout online bestelt, heb je geen zorgen qua vervoer. Als je je hout daarbij ook nog laat bewerken of op maat zagen, dan ben je zeker van de beste kwaliteit. De verkoper kiest elke keer opnieuw foutloos hout uit. Zo wordt jouw project gegarandeerd een succes. Je hout wordt snel thuis of op het adres waar je wilt geleverd. Zo kun jij onmiddellijk aan de slag zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je wel voldoende hout op voorraad hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *