Loading

wait a moment

De 5 beste verhuistips

Als je gaat verhuizen komt er veel kijken zoals dozen inpakken. En er zijn nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat verhuizen. Je hebt vast wel gehoord van mensen in je omgeving dat een verhuizing best stressvol kan zijn op sommige momenten. Daarom vind je hieronder een paar handige tips voor tijdens de verhuizing. De tips kunnen helpen om minder stress te ervaren tijdens de verhuizing. 

Organisatie 

Zorg dat je op tijd begint met inpakken van je spullen, zodra je verhuisdozen hebt begin dan gewoon elke dag wat spulletjes in te pakken die je niet maar gaat gebruiken. Pak elke kamer apart van elkaar in. Als de doos vol zit, sluit dan de doos goed. Zet dan op de doos waar de doos in het nieuwe huis heen moet zoals keuken, woonkamer of slaapkamer. Zorg dat je spullen die je vaak gebruikt gemakkelijk kan terug vinden. Dit kan door op de doos te zetten wat er in de doos zit. Zorg ervoor dat de dozen draagbaar zijn en zorg dat zware spullen onderop in de doos liggen 

Verhuisbedrijf

Je kunt een verhuisbedrijf inschakelen. Een verhuisbedrijf als studentverhuisservice is gespecialiseerd in verhuizingen. Ze hebben een verhuiswagen waarin veel spullen gemakkelijk tegelijkertijd verhuisd kunnen worden. Ook brengen ze de spullen bij jou naar binnen en zelfs naar de goede kamer.  Een verhuisbedrijf kan echt heel veel stress schelen. 

Inpakken 

Zorg ervoor dat je spullen goed inpakt. Als je spullen niet goed inpakt kunnen je spullen kapot gaan tijdens de verhuizing en dat is zonde. Zorg voor genoeg bubbeltjesplastic of ander materiaal dat ervoor zorgt dat de inhoud van de doos niet gemakkelijk kan verplaatsen.  Zorg ervoor dat spullen goed zijn verpakt dit kan je doen in bubbeltjes plastic maar ook in kleren of handdoeken. brandbare of licht ontbrandbare spullen mogen niet een verhuisdoos. Voor het verhuizen van lampen kun je het best de lampenkap en de lamp die nog in de lamp zit losmaken en het snoer netjes oprollen. kleding kan je gewoon aan de kledinghanger laten en dan of in afvalzak of in verhuisdozen doen. Waardevolle elektronische apparaten kun je het allerbest verhuizen in de originele doos. 
We hopen dat je iets aan deze tips hebt gehad. Als je toch nog wat meer tips wilt voor je verhuizing kan dan voor meer tips op de website van studentverhuisservice. Student verhuisservice is een verhuisbedrijf huizen die je graag wilt helpen tijdens de verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *