Loading

wait a moment

De beste verlichting voor in je nieuwe loft woning

Zodra je nieuwe loft woning wordt opgeleverd wil je hier natuurlijk zelf aan de slag en deze op jouw unieke manier inrichten. Bij het bepalen van het gewenste interieur hoort natuurlijk ook goede verlichting. Je nieuwe loft voorzien van verlichting is op verschillende manieren mogelijk. Toch is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Zeker omdat het een nieuwe woning betreft is het goed om gelijk in te spelen op de toekomst en slimme verlichting te installeren. Kies bijvoorbeeld voor een slimme philips hue spot aan het plafond en smart lampen in je eigen armaturen. 

Zo maak je je loft nog moderner

Bij een comfortabel leven hoort ook de manier hoe jij je verlichting bedient. Dit kan met ouderwetse schakelaars aan de muur of met een app op je smartphone. Een moderne manier van het bedienen van je verlichting. Wanneer je nog steeds graag schakelaars wilt is dit zeker mogelijk. Je kunt overal draadloos schakelaars ophangen en hiermee ook je verlichting bedienen. Met deze slimme schakelaars bepaal je helemaal zelf wat er moet gebeuren wanneer je een knop indrukt.

Ook voor je buitenomgeving is er slimme verlichting

Net als voor binnen is verlichting in je buitenomgeving ook erg belangrijk. Of je nou op de begane grond woont met een tuin of op een hogere etage met een balkon maakt geen verschil. Alle buitenruimtes moeten voorzien worden van gezellige verlichting. Smart lampen voor buiten kunnen wel erg prijzig zijn. Het is daarom verstandig om een philips hue buitenverlichting aanbieding op te zoeken. Hiermee koop je de slimste verlichting voor een zacht prijsje. 

Kleuren of alleen wittinten

Het mooiste aan slimme verlichting is de vrijheid die je hebt. Zo kun je deze op verschillende manieren je verlichting schakelen en bedienen, maar ook kun je zelf kiezen welke lamp welke kleur moet aannemen. Er zijn verschillende lampen verkrijgbaar met verschillende fittingen. Kies voor een kleuren lamp of voor een lamp die alleen wittinten kan aannemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *