Loading

wait a moment

De kenmerken van een RVS karabijnhaak

karabijnhaak rvs

Karabijnhaken

Karabijnhaken zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Hieronder gaan we kort in op deze verschillende varianten en wat je allemaal zou kunnen doen met deze haken.

Karabijnhaak RVS

Om te beginnen willen we graag een goede tip meegeven. Als je besluit een karabijnhaak of karabijnhaken aan te schaffen en je hebt er toepassingen buiten voor, kies dan een karabijnhaak RVS. Deze haken zijn namelijk gemaakt van roestvrij staal. Dus als je er een doel voor hebt dat buiten is en deze haken worden nat door de regen bijvoorbeeld, dan zullen ze niet gaan roesten. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

karabijnhaak rvs

Karabijnhaak sleutelhanger

De kleinere karabijnhaken kun je gebruiken als sleutelhanger. Je kunt de haak namelijk vast maken aan de broek door hem aan een riem lus te haken. De sleutels en attributen die je dan mee te moet nemen kun je aan deze haak hangen.

Je kunt een bestaande sleutelhanger ook uitbreiden met een karabijnhaak. Zodoende kun je een hele bos met sleutels geordend bij je dragen. Maar behalve sleutels kun je er natuurlijk meer zaken aan mee nemen zoals een kleine zaklamp, een mes of een flessenopener.

Karabijnhaak als ketting

Heb je een ketting die geknapt is? Dan kun je deze repareren en verbinden met behulp van een karabijnhaak. Zodoende behoud je de oorspronkelijke lengte van de ketting en kun je door met je hijswerkzaamheden.

Wat ook kan is dat je iets op moet tillen met een kraan met behulp van spanbanden. Deze spanbanden hebben lussen. Als je twee spanbanden gebruikt dan kun je deze aan elkaar vast maken met behulp van een karabijnhaak.

Karabijnhaak aan je rugtas

Ben je avonturier en ga je graag op pad met alleen een rugzak? Dan kan een karabijnhaak van pas komen. Je kunt deze namelijk aan je rugtas vast haken en hieraan weer allerlei hulpmiddelen hangen die van pas kunnen komen tijdens je avontuur.

Karabijnhaak in de garage

Je kunt een karabijnhaak ook simpelweg op 1 vaste plek gebruiken. Bijvoorbeeld in je garage of berging om allerlei items bij elkaar aan te hangen. Bijvoorbeeld touwen of verlengsnoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *