Loading

wait a moment

De mooiste kozijnen van kunststof

Kunststof kozijnen

Voorheen werden kunststof kozijnen gezien als plastic, wat niet mooi was en een goedkope uitstraling had. Vandaag de dag zijn het prachtige kozijnen, waar je bij sommige soorten het verschil niet ziet met echte houten kozijnen. Schitterende houtnerven welke zichtbaar en voelbaar zijn, voordeel is alleen dat je er veel minder onderhoud aan hebt dan hout. Gelukkig zijn er ook mooie kleuren kozijnen van kunststof beschikbaar, zodat zowel traditionele als nieuwbouw woningen voorzien kunnen worden van de kozijnen. Tegenwoordig is kunststof net zo warm en mooi als hout, allerlei soorten dubbel glas kan erin worden geplaatst.

Lagere energiekosten

Kunststof kozijnen hebben tegenwoordig ook een uitstekende isolatiewaarde, het kunststof bestaat uit een vierkamer verdeling en drie dichtingen. Hierdoor weet je zeker dat de kozijnen in combinatie met het glas bestand zijn tegen alle weersinvloeden, ook om geluid tegen te houden zijn de kozijnen uitstekend. Simpelweg zit je comfortabel in je woning, bespaar je energie en heb je geen last van geluiden van buiten. Met het uiterlijk van de kozijnen zit het ook wel goed, zelfs de uitstraling van aluminium kozijnen is mogelijk met kozijnen van kunststof. Ook om de goede stijl te kiezen staan de medewerkers voor je klaar. 

Kunststof kozijnen

Hoge isolatiewaarden

Spreken we over kunststof kozijnen, dan hebben we het over kozijnen die beschikken over hoge isolatiewaarden. Waar voorheen hout de beste waarden had, is dit tegenwoordig niet meer zo. In de winter blijft de warme lekker binnen, terwijl in de zomer de warmte juist buiten wordt gehouden. Niet alleen het glas wat gebruikt wordt zorgt voor de goede isolatie, het kunststof kan tot 28 decibel geluid tegenhouden. Voordeel is ook dat de kozijnen in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, er zit dus vast en zeker een mooie passende kleur kozijnen voor je woning bij. Op de website van paulenpaul.nl vind je alle informatie over kunststof kozijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *