Loading

wait a moment

De perfecte woonkamer

Scandinavisch vloerkleed

Zeker in de wintermaanden wil je een warme woonkamer hebben, er zijn nog maar weinig mensen die vloerbedekking in huis hebben. Over het algemeen is laminaat of plavuizen een veel gebruikte bedekking voor op de vloer, nadeel daarvan is wel dat het kaal over kan komen. Maak je gebruik van een Scandinavisch vloerkleed in je woonkamer, weet je zeker dat je een warme woonkamer hebt die echt af is. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende soorten en materialen waarvan het vloerkleed is gemaakt, voor zowel moderne als klassieke kamers zijn er volop mogelijkheden. 

Verschillende motieven

Er zijn verschillende soorten woonkamers, een Scandinavisch vloerkleed met strepen of blokken staat erg leuk in een moderne woonkamer. Maar ook voor een wat klassieker interieur zijn er leuke kleden beschikbaar, zo kun je van iedere woonkamer voorzien van een prachtig passend kleed. Heb je toevallig een Scandinavisch interieur dan worden er in de meeste gevallen lichte tinten gebruikt, dit zorgt ervoor dat in de winter je woonkamer toch lekker licht is. Niet voor niets worden de kleden vaak gebruikt in landen waar de dagen erg kort zijn. In de webshop van disena.nl vind allerlei mooie lichte kleden voor de woonkamer. 

Scandinavisch vloerkleed

Ga terug in de tijd met een vloerkleed

Niet alles wat modern is hoeft te betekenen dat je dat moet hebben, soms is het juist leuk om met je interieur terug de tijd in te gaan. Met een Scandinavisch kleed in vintage stijl heb je een schitterend kleed uit vroegere tijden, de kleden zijn een beetje vaag gemaakt om dit nog extra uit te stralen. De ouderwetse look staat perfect in je oudere klassieke interieur, verschillende kleuren maken het mogelijk om het kleed in ieder gewenst interieur te gebruiken. Ook in de vormen heb je keus, ga je voor een mooi rond kleed om te breken of maak je de kamer juist strakker met een rechthoekig kleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *