Loading

wait a moment

De voordelen van een plantenmand

Planten zijn erg leuk om te hebben, maar je moet ze wel kwijt kunnen. Daar heb je vaak een pot voor nodig. Een grote zware pot nog wel. Die zijn vaak erg kostbaar, erg zwaar, en vaak in specifieke kleuren verkrijgbaar. Soms is dat gewoon te veel gedoe. In zo’n geval kun je ook bij Easyplants online snuffelen naar een plantenmand, want ook daarin kun je planten zetten.

Origineel design

Allereerst zijn plantenmand simpelweg ontzettend leuk qua design. Ze hebben namelijk daadwerkelijk een mand motief, dus hebben gevlochten banden. Dit kan in de kleur van riet zijn, maar ook in andere kleuren. Welke kleuren het ook zijn, ze zijn vaak meer aardachtig. Dit betekent dat het ook bij iedere inrichting past. Daarbij kun je kiezen voor meer rustig design door beige riet te kiezen, maar ook riet met patronen behoort tot de mogelijkheden. Zo heb je bij easyplants een mand die bovenaan een dunne crème kleurige band heeft, daarna een zwarte band, en daarna waar zwart en wit elkaar afwisselen.

Praktisch

Daarnaast zijn plantenmanden ontzettend praktisch: ze zijn licht in gewicht, dus makkelijk te vervoeren en minder makkelijk om te gooien. Dat is mooi meegenomen als je een huisdier hebt dat alle kanten op springt of als je zelf de onhandige neiging hebt allerlei spullen om te gooien. Ook op andere manieren geeft een plantenmand minder rotzooi: de plantenmand op zichzelf, of althans het riet, zou natuurlijk waterdoorlatend zijn. Om dit te voorkomen is de plantenmand vanbinnen voorzien van een zak.

Makkelijk verkrijgbaar

Tot slot zijn plantenmanden ook relatief makkelijk verkrijgbaar. Je kan ze gewoon online bestellen bij Easyplants, maar ze zijn ook in fysieke winkels te krijgen. Daarnaast zijn ze niet erg prijzig. Vaak worden ze zelfs in sets verkocht, waarbij je indirect allerlei korting krijgt. Plantenmanden zijn dus een goede toevoeging aan je woning om deze op te fleuren, en ook nog eens een verantwoorde keuze voor je eigen portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *