Loading

wait a moment

De voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen.. we zien ze nog wel terugkomen in de Nederlandse huizen, maar ze hebben de afgelopen jaren wel een populairiteitsdip gehad. Jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen: ze namen de rolgordijnen eigenlijk een beetje over. Anno 2021 zien we ze gelukkig weer steeds vaker terugkomen. En terecht, want er is niks mis met een rolgordijn. De voordelen van dit type raambekleding? We vertellen je het in deze blog.

1. Betaalbaar

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zeer betaalbaar. Heb je een klein budget, dan kun je vaak alsnog een mooi rolgordijn vinden. Verduisterend, met print of zonder print, lichtdoorlatend.. voor welke ga jij?

2. Ook automatisch te bedienen

Kies je voor elektrische rolgordijnen? Dan kun je ze met een afstandsbediening bedienen. Hoe ideaal, gewoon vanuit bed of vanaf de bank. Gemak dient de mens!  

3. Passen op vrijwel alle ramen

Rolgordijnen passen op vrijwel alle ramen. Ook op draaikiepramen of voor een deur. Voordeel is dat een rolgordijn heel compact oprolt. Ook zijn er speciale rolgordijnen verkrijgbaar die je op een speciale manier op een draaikiepraam kunt bevestigen. Ze zijn dus heel veelzijdig!

4. Eenvoudig op te hangen

Rolgordijnen ophangen is niet het moeilijkste wat er is. Vaak zijn ze heel makkelijk te bevestigen. Dit wil bij andere raamdecoratie nog wel eens anders zijn. Je kunt ook rolgordijnen zonder te boren ophangen. Dit zijn speciale rolgordijnen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een rolgordijn. Schaf er een aan en ontdek zelf de mogelijkheden. Zoek je nog een betrouwbaar adres? Dan raden wij Rolgordijnshop.com aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *