Loading

wait a moment

De voordeur van jouw bedrijf

Je bent eigenaar van een winkel. Je ziet dat mensen jarenlang moeite hebben met de voordeur te duwen of te trekken. Sommige mensen weten niet eens of ze moeten duwen of trekken, hoewel het op de deur duidelijk staat en soms duren ze even voordat ze de deur dicht doen. Daarnaast raken de meeste kinderen de deur overal aan voordat ze naar binnen komen. Eind van de dag heb je een smerige voordeur die je schoon moet maken. Wat kan je doen om dit allemaal te voorkomen? Hiervoor heb je een deuropener nodig. Daarvoor heb je een deuropener nodig. Die lost bijna alle problemen op. Lees verder en kom vandaag nog erachter waarom een deuropener handig is.

Deuropener voor zowel thuis of jouw bedrijf

Door een deuropener te gebruiken maak je het leven van mensen met een handicap, bejaarden en kinderen makkelijk, vooral als ze moeite hebben om de deur open of dicht te doen. Met jouw nieuwe deuropener kan je blijven staan waar je dan ook bent in de winkel zonder dat je de klant met de deur moet helpen. Doordat het ook vanzelf dicht gaat, weet je ook zeker dat het goed dicht is en dat je energiekosten bespaart. Een deuropener is niet alleen bedoeld voor bedrijven. Het kan ook thuis geïnstalleerd worden voor bejaarden of mensen met een handicap. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw bedrijf professioneel en elegant eruitziet. Er zijn verscheidende deuropeners waaruit je kunt kiezen en die mooi bij jouw huis of winkel past.

Veilig en eenvoudig deuropener

Het openmaken van een deur moet simpel, makkelijk en veilig zijn. Daarom heeft een deuropener bepaalde beveiligingskenmerken zoals het detecteren dat iemand of object in de buurt is zodat ze niet betrapt worden of door de deur worden geraakt. Deuren met een deuropener zijn zo goed ontworpen dat ze ruimte efficiënt gebruiken. Zo kunnen de deuren waaruit je kunt kiezen omhoog rollen, zijwaarts zwaaien, glijden en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *