Loading

wait a moment

Dit is waarom je een hangend tv meubel wil hebben

hangend tv meubel

Wie in een klein huis woont, weet dat het heel belangrijk is om efficiënt met de ruimte om te gaan. Een hangend tv meubel is dan bijvoorbeeld een goede optie. Want een hangend tv meubel heeft naast dat het ruimte bespaart, veel andere voordelen:

  • schoonmaken is veel simpeler
  • je kunt er van alles in kwijt zonder vloerruimte te gebruiken
  • je kamer oogt groter

Schoonmaken met een hangend tv meubel 

Wanneer je een goede, grote schoonmaak wil doen dan moet je vaak spullen van hun plek halen. Als het gaat om de televisie dan is dat best veel gedoe. Je moet de tv namelijk van zijn plek halen om het tv meubel ook te kunnen verplaatsen en eronder schoon te maken. Met een hangend tv meubel heb je dat probleem niet meer. Je kunt er namelijk gemakkelijk onder schoonmaken doordat het de vloer niet raakt. Met een doekje het meubel zelf afnemen is ook een stuk simpeler. 

hangend tv meubel

De illusie van een grotere kamer

Het leuke van hangende meubels is dat er plek overblijft op de vloer. Dat zorgt er namelijk voor dat een kamer groter lijkt. Het is dus niet alleen handig dat je meubel geen plek inneemt op de vloer, het wekt ook nog de illusie dat je groter woont dan echt het geval is. Dat ruimtelijke gevoel is tevens goed voor je gemoedstoestand. Het kan ervoor zorgen dat de kamer schoner oogt en dat is weer goed voor de rust in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *