Loading

wait a moment

Dit zijn de voordelen van een robotstofzuiger

Je hebt een drukke week achter de rug en je ziet de bui al hangen; het huis moet weer eens gestofzuigd worden. Wat zou het mooi zijn als je dit uit handen kan nemen. Iemand in dienst nemen? Wij denken meer aan een robotstofzuiger. Je bespaart hierdoor kosten om een werkneemster in dienst te nemen, én tijd omdat je niet meer hoeft om te kijken naar een vieze vloer. Echter zijn er een aantal vraagtekens of het gebruik van een robotstofzuiger wel echt zo efficiënt werkt. Vertrouwen op je eigen werk biedt meer zekerheid, toch? In deze blog lees je wat de voordelen zijn van een robotstofzuiger en of het apparaat echt goed zijn werk doet. 

#1 Een robotstofzuiger wordt steeds slimmer 

Een robotstofzuiger is al langere tijd op de markt. Het is daarom ook geen wonder dat de sensoren van het apparaat zich steeds beter ontwikkelen. Aan het eind van de jaren 90 kwam het eerste model op de markt. Uiteraard heeft de ontwikkeling van dit apparaat niet stilgestaan, waardoor de gevoeligheid van de sensoren steeds beter werken. De beste robotstofzuiger kan tafelpoten en meubels onderscheiden en soepel langs de oppervlakte van de randen bewegen. Eveneens indiceert het zelfs objecten zoals vazen en andere breekbare voorwerpen, zodat deze voorwerpen intact blijven. 

#2 Je bespaart tijd

Misschien wel de belangrijkste reden voor het aanschaffen van een robotstofzuiger is het besparen van tijd. Het blijft voor velen een routinematige klus, dus hoe mooi is het deze taak uit handen te geven. Een automatische stofzuiger verwijdert haren, stof en vuil op je vloer, vloerbedekking en ander oppervlakte. Simpelweg één druk op de knop en het apparaat gaat aan. Voor het reinigen van vloeren is een stoomreiniger ook een goede optie. De beste stoomreiniger is afhankelijk van het type vloer dat je hebt!  De stofzuigers zijn draadloos, waardoor je niet zit te knoeien met draadwerk. 

#3 De stofzuiger bereikt moeilijke plekken

Het voordeel van een robotstofzuiger is dat voor jou moeilijk te bereiken plekken, gemakkelijk voor de stofzuiger te bereiken zijn. Denk aan plekken onder de bank of onder gleuven van meubels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *