Loading

wait a moment

Een dakraam voor vochtige ruimtes

ventilerend platdakraam

Een uitbouw aan de woning is bijvoorbeeld perfect om een nieuwe badkamer te realiseren, het is hierbij wel belangrijk om te denken aan de mogelijkheden tot ventileren. In de badkamer komen er veel dampen waardoor vocht ontstaat, dit moet afgevoerd worden door ventilatie om schimmelvorming tegen te gaan. Door het plaatsen van een ventilerend platdakraam op het platte dak, heb je de mogelijkheid tot ventileren om deze problemen te voorkomen. Natuurlijk zijn de dakramen in verschillende formaten en uitvoeringen te verkrijgen in de webshop van platdakraamshop.nl. 

Geschikt voor elke ruimte

Natuurlijk hoef je een platdakraam ventilerend niet alleen te gebruiken bij een vochtige ruimte, ook in bijvoorbeeld de slaapkamer kun je het dakraam perfect gebruiken. Frisse lucht is goed in elke ruimte, het is gezond voor je lichaam en je krijgt er energie van. Het dakraam kun je zowel kopen met handmatige bediening, of elektrisch door middel van een afstandsbediening of een schakelaar aan de wand. Dit is afhankelijk van het merk wat je kiest, bij een handmatige bediening wordt een bedieningsstok geleverd om eenvoudig het dakraam open en dicht te kunnen doen. Voor de verschillende formaten, kun je kijken in de webshop welke mogelijkheden er zijn.

ventilerend platdakraam

Mogelijkheid om het dak te betreden

Een dakterras op het platte dak van je uitbouw is natuurlijk geweldig, op deze manier geniet je al snel van de zon wanneer deze op het dak schijnt. Het is dan wel zaak, dat je de mogelijkheid hebt om van binnenuit op het dakterras te komen. Met een platdakraam met toetreding, kun je vanuit de ruimte het dakraam helemaal openzetten om het dak te betreden. Op eenvoudige wijze geniet je van je dakterras, ook wanneer je vanaf buiten het dak kunt betreden zijn er verschillende mogelijkheden. Tegenwoordig zijn er speciale platdakramen voor dakterrassen, deze zijn geheel plat uitgevoerd en je kunt erover lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *