Loading

wait a moment

Een relaxte tuin creëer je zo!

jacuzzi kopen

Je eigen tuin, een plek waar je even helemaal tot rust kan komen. Zeker als je jouw tuin goed beschut hebt. In de zomermaanden kun je heerlijk zonnen. In de wintermaanden geniet je alsnog van jouw tuin. Met heeaters of een vuurkorf is het er prima zitten! Heb je een tuin, maar kom je er momenteel niet helemaal tot rust? Wellicht mist er iets. In deze blog geven we je enkele tips om jouw tuin relaxter te maken. 

Het uiterlijk van jouw tuin

Het begint natuurlijk met het uiterlijk van jouw tuin. Is de bestrating zwaar verouderd? Dan raden we je aan om allereerst voor nieuwe tuintegels en stenen te kijken. Met de juiste bestrating knapt jouw tuin al een heel stuk op! Natuurlijk stopt het niet bij bestrating. Het is ook belangrijk om voor voldoende groen te zorgen. Schaf meerdere planten en bomen aan. Zo waan jij je in een groene jungle. 

Even helemaal tot rust komen

Maar hoe kom je nu helemaal tot rust in je tuin? Onze tips: 

Plaats een hottub of jacuzzi 

Geniet ultiem door plaats te nemen in je eigen jacuzzi of hottub. Waan jezelf in een luxe resort op vakantie, maar dan in je eigen tuin! 

Een hangmat

Even een dutje doen terwijl de vogels op de achtergrond fluiten? Een hangmat ziet er niet alleen relaxt uit, het is ook nog eens erg relaxt! 

Een heater en/of vuurkorf

Geniet ook tijdens de winter van je eigen tuin. Plaats één of meerdere heaters of kies voor een gezellige vuurkorf. Zo kun je heel het jaar door genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *