Loading

wait a moment

Een tuinhuis of overkapping?

Je houdt van lange avonden in de tuin zitten. Het liefste zou je dit ook met minder weer of in de winter doen. Om deze wens te vervullen kun je denken aan een overkapping of tuinhuis. Door heaters en dekentjes toe te voegen, is deze plek niet alleen in de zomer heerlijk om te zitten. Wat past bij jou: een tuinhuis of overkapping? Wil jij meer informatie? Ga dan eens naar de website van Houtensteenhandelkortenhoef.nl.

Tuinhuis

Tegenwoordig bevatten veel tuinen een tuinhuisje. Niet gek, want tuinhuisjes zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor het in veel tuinen ook past. Een kleiner tuinhuisje is ideaal als berging. Hier kun je fietsen, gereedschappen en dozen met spullen kwijt. Grotere tuinhuizen zijn vaak gemaakt voor een zithoek. Je zou er een tuinkamer van kunnen maken. Zet hier een lekkere bank neer en je hebt een fijn plekje. Nog meer uitpakken? Kies voor een tuinhuisje inclusief overkapping: berging én relaxen gecombineerd!

Overkapping

Een overkapping is ideaal als je bijvoorbeeld een stuk van je huis wilt verlengen. De overkapping hoeft niet vast te staan aan je huis, je kunt er ook voor kiezen de overkapping verderop in de tuin te plaatsen. Een overkapping beschermt tegen de zon, je hebt geen vergunning nodig om de overkapping te plaatsen en het verhoogt ook nog eens de waarde van jouw woning. Ook hier kun je het zo comfortabel maken als je zelf wilt door middel van banken en stoelen.

Kleuren en Maten

Oké, je hebt dus besloten dat je een tuinhuis of overkapping gaat plaatsen. Dan komt nu de volgende stap: wat wordt de kleur en het formaat? Bij een houthandel nabij Utrecht is er een ruime keuze aan tuinhuizen en overkappingen. Hier vind je vast wat jij zoekt. Laat je informeren door experts en wie weet zit jij dit voorjaar al heerlijk in de tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *