Loading

wait a moment

Geen vieze schoenen meer in de tuin

Kunstgras tuin

Helaas is Nederland niet het land waar je weken of maanden kunt genieten van de tuin, na menige regenbui wordt je gazon in de tuin er ook niet mooier op. Als de kinderen en de hond er dan ook nog eens op je gazon gaan rennen is het leed niet meer te overzien, met kunstgras tuin ben je in een keer van dit probleem af. Een prachtige groene grasmat die tegen een bui regen kan, maar ook langdurig de zon erop kan geen kwaad en veroorzaakt geen bruine plekken. De gaatjes in het doek zorgen ervoor dat het water wat erop komt eenvoudig weg kan lopen. 

Richt je tuin praktisch in

Net zoals bij een tuin met echt gras, kun je bij kunstgras tuin de tuin geheel naar wens inrichten. Kies voor leuke combinaties met planten en bloemen, maar ook een geheel groene tuin met gras is natuurlijk geen probleem. Omdat er verschillende soorten gras zijn, kun je kiezen voor een lange spriet of een spriet die eruit ziet alsof deze net gemaaid is. Zowel voor de voor of achtertuin is het gras geschikt, de eerste indruk van je voortuin is tenslotte bepalend voor bezoek wat er komt. 

Kunstgras tuin

Welke ondergrond is mogelijk

Wil je kunstgras tuin gaan leggen dan zijn er verschillende soorten ondergrond mogelijk, meest voorkomend is aarde maar tegels of beton is ook goed mogelijk. Het is wel aan te raden gebruik te maken van een drukverdeeldoek, met dit doek blijft het gras egaler liggen waardoor de levensduur wordt verlengd. Met de haken die je kunt bestellen in de webshop van kunstgras-online.nl, kun je het gras vastzetten waardoor het goed op zijn plaats blijft liggen. Door de vezel te versterken van het kunstgras, gaat het gras langer mee. Dit kun je doen door het gras in te strooien met instrooizand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *