Loading

wait a moment

Geschikt voor ieder zonnescherm

Somfy buismotoren

Ben je het zat om je rolluiken met de hand te bedienen, of wil je nu een zonnescherm die je eenvoudig elektrisch kunt bedienen? Met Somfy buismotoren ben je aan het goede adres, markiezen, zonneschermen of rolluiken kun je eenvoudig bedienen met de motoren. Voordeel hierbij is ook dat je scherm of rolluiken beschermd zijn wanneer er een obstakel in de weg zit, de motor zal simpelweg stoppen met draaien zodat er niets beschadigt kan worden.

Somfy buismotoren

Extra opties

Naast de standaard Somfy buismotoren die natuurlijk al uitstekend zijn, kun je de motoren ook nog luxer maken met verschillende sensoren. Wil je dag en nacht gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de rolluiken, dan is een extra stille module geen overbodige luxe. De buren horen op deze manier niet dat je de motor gebruikt om je rolluiken omhoog of omlaag te doen, zo zijn er verschillende handige sensoren om bij je buismotor toe te voegen. Ook voor de bediening zijn er verschillende mogelijkheden. 

Voor ieder formaat scherm of rolluik

De keuze van welke Somfy buismotoren je nodig hebt, is afhankelijk van het scherm of de rolluiken of markiezen. Vak wordt gehanteerd hoe groter het scherm of de rolluiken zijn, hoe sterker de motor moet zijn om deze uit te draaien. In combinatie met de Sunstyle zonwering heb je een perfecte combinatie om jarenlang plezier van te hebben. Weet je nog niet alle mogelijkheden, of niet wat voor motor je nodig hebt? De medewerkers van sunstype-zonwering.nl zitten voor je klaar om je te voorzien van alle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *