Loading

wait a moment

Gordijnenhuis, eerder een villa

Gordijnenhuis

Opgericht in 1999 zijn ze nog steeds een hele grote speler in de gordijnenbranche. De mensen van Gordijnenhuis werken heel secuur en hebben door al hun ervaring de kennis en ervaring om iedereen zijn ervaring in de winkel en online optimaal te maken. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen de beste prijs/kwaliteit krijgt en dat iedereen een gordijnenhuis raamoplossing in huis kan krijgen. Door de jaren heen hebben ze zich gespecialiseerd in één van de vele raamoplossingen die ze verkopen, de houten jaloezieën. Naast hout hebben ze deze in vele andere materialen. Ze kunnen deze jaloezieën perfect op maat maken. 

Producten en advies op maat

Niet ieder raam is hetzelfde. Om deze reden is het noodzaak dat er per klant wordt gekeken naar de wensen en de oppervlakte van het raam om zo de beste oplossing te vinden. Niet alleen in de winkel kun je ze vragen stellen over stoffen, de grootte van de raamoplossing of andere zaken. Dit kan ook telefonisch.

Hele huis stofferen

Als je net bent verhuisd en alle ramen meteen goed wilt aanpakken kun je dit ook laten doen door Gordijnenhuis. De mensen van Gordijnenhuis komen dan bij jou thuis langs en meten alles op en kijken naar de mogelijkheden en wat het beste is om te doen en gaan dan in overleg met jou aan de slag om te zorgen dat binnen no-time jouw hele huis kant en klaar is om in te gaan wonen en genieten van jouw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *