Loading

wait a moment

Het inrichten van een tuinkamer: dit mag niet ontbreken

Het is eindelijk zo ver, je hebt de keuze gemaakt om een Tuinkamer in Zwolle te laten plaatsen. Het soort hout en de kleur is uitgekozen. De vakmannen komen de tuinkamer binnenkort plaatsen. Het enige wat jij hoeft te doen, is bedenken hoe je de inrichting gaat verzorgen. Wij geven jou in deze blog een aantal tips die jou hierbij kunnen helpen.

Zithoek

Het belangrijkste van de tuinkamer is natuurlijk het zitgedeelte. Het is goed om vooraf te bepalen waar jij naar op zoek bent. Zoek jij een echte loungehoek of ben je eerder op zoek naar een set waar je ook aan kunt eten? Wij raden jou aan om een zithoek altijd te testen, voordat je deze koopt. Het zal namelijk vervelend zijn als de zithoek niet helemaal naar wens is qua kleur of comfort.

Verlichting

Je wilt natuurlijk optimaal gebruik maken van de tuinkamer. Daarom is het belangrijk om ook te denken aan verlichting. Zo kun je op zomeravonden tot in de late uurtjes genieten van de gezelligheid! Er zijn verschillende opties als het gaat om verlichting. Ga jij voor solar lampen, spots of een mooie hanglamp? Bedenk vooraf welke sfeer je wilt creëren en pas de verlichting hierop aan.

Accessoires 

Tot slot willen we het hebben over de accessoires. Heb je namelijk gedacht aan sierkussens, tuinposters of een buitenkleed? Deze accessoires maken de tuinkamer gezellig. Ga jij voor een bohemian sfeer of kies je voor de stoer, industriële look?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *