Loading

wait a moment

Hoe kan je het best je verhuisdozen inpakken?

De meeste mensen verhuizen een paar keer per jaar. Verhuizen wordt vaak als stressvol ervaren. Ook went een verhuizing nooit. Toch kun je met een goede voorbereiding de verhuizing toch minder stressvol ervaren. Het is belangrijk om je verhuizen slim en efficiënt in te pakken. Je verhuisdozen slim en efficiënt inpakken zorgt ervoor dat de verhuizing een stuk vlotter gaat doordat je alle spullen direct naar de juiste kamer kunt brengen. In dit artikel krijg je enkele tips om je verhuisdozen slim en efficiënt in te pakken. 

Verhuisdozen labelen 

Zorg ervoor dat elke verhuisdoos zijn eigen label heeft. Je kunt ook de verhuisdoos op meerdere plekken labelen, dan kun je aan alle kanten zien waar de doos naar toe moet of wat voor spullen er in de verhuisdoos zitten. Dat maakt het uitpakken van de spullen een stuk gemakkelijker. Zet op het label duidelijk  naar welke kamer de doos moet in het nieuwe huis. Ook kun je op de doos zetten welke spullen er in de doos zitten dan weet je ook naar welke kamer deze doos moet. 

Breekbare spullen inpakken 

Met breekbare spullen moet je natuurlijk extra voorzichtig zijn. Om je servies of  goed in te pakken kun je gebruik maken van bubbeltjesplastic of inpakpapier om je spullen in te wikkelen. Je kunt ook spullen gebruiken die je thuis hebt liggen zoals handdoeken of sokken. theekopjes kun je bijvoorbeeld in je sokken doen dan breekt het kopje minder snel. Wat grotere spullen van glas zoals borgen of vazen kun je wikkelen in handdoeken dan is de kans dat de spullen breken of beschadigen minder groot. Zet op de dozen dat de spullen breekbaar zijn zo weet een verhuisbedrijf als Amsterdam movers dat ze voorzichtig moeten zijn met die spullen 

Gewicht

Je moet er natuurlijk voor zorgen dat de verhuisdozen wel til baar zijn. Let er  dus op je het gewicht van de verhuisdozen goed verdeeld. Niet dat de ene doos niet te tillen is en dat de andere doos zo licht is als een veertje. Je kunt het goed verdelen door spullen die wat zwaarder zijn te verdelen met spullen die wat zwaarder zijn. De dozen opvullen voorkomt dat de verhuisdozen gaan inzakken. 

Op Tijd beginnen 

Ik denk dat iedereen die gaat verhuizen denkt ik ga op tijd beginnen met het inpakken van mijn spullen. Toch lukt het 9 van de 10 keer niet om op tijd te beginnen met het pakken van je spullen omdat er altijd wat tussen komt of omdat je gewoon geen zin hebt. Toch gaat de tijd altijd sneller dan je denkt en vergis je snel in de tijd. Dus plan vooraf een datum dat je echt gaat beginnen met het inpakken van je spullen. Plan ook een datum dat je klaar wilt zijn met inpakken dit motiveert je. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je de spullen ingepakt wilt hebben één week voordat de verhuizing met verhuisbedrijf Haarlem begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *