Loading

wait a moment

Hoe zoek je een goede kunstgrasmat voor je tuin uit

goedkoopste kunstgras

Tuinrenovatie

Vaak als mensen een tuin al zo’n vijftien jaar in dezelfde stijl hebben, willen ze wel eens wat anders. De plek waar de bloemen staan, de perkjes, worden eens verplaatst. Er worden nieuwe planten geplant. De schutting krijgt een nieuw kleurtje of wordt geheel vervangen voor een gaaswerk met daartegenaan een klimop plant.

Ook qua bestrating wordt er het een en ander veranderd. Als er een looppaadje naar achter is bijvoorbeeld wordt deze misschien eens een keer verlegd naar de andere kant van de tuin. Of als het een recht paadje was, wordt het nu misschien een keer een kronkelig paadje om het wat speelser te maken.

En dan hebben we natuurlijk nog de grasmat. Wat doen we daarmee?

goedkoopste kunstgras

Kunstgras

Met een grasmat heb je altijd werk. De zomerdag moet je regelmatig sproeien om hem niet geheel te laten uitdrogen. Daarnaast moet er natuurlijk regelmatig gemaaid worden.

Maar als er de zomerdag een zwembad geplaatst moet worden voor de kinderen, dan is dit vaak op de grasmat. Een beetje zwembad zet je natuurlijk niet op voor twee of drie dagen. Deze staat vaak minstens een week of vijf a zes. Als je het zwembad dan weer weghaalt weet je niet wat je ziet er onder. Het gras is kapot en dit krijg je ook niet meer goed. Je zult er nieuwe graszoden in moeten leggen of nieuw gras moeten zaaien.

Maar dit kan anders.

Heb je wel eens gedacht aan kunstgras? Kunstgras zien we natuurlijk veel op de voetbalvelden, maar dit kan ook prima in je tuin. Het voordeel is dat je er minder werk mee hebt. Je hoeft niet te maaien. En daarbij gaat het niet kapot onder bijvoorbeeld een vol zwembad. Of onder speeltoestellen van de kinderen.

Goedkoopste kunstgras

Kunstgras kun je heel duur kopen. Maar dit hoeft niet. Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders dat het echt de moeite loont om goed rond te kijken om het goedkoopste kunstgras te vinden. Ga niet over een nacht ijs. Als je een beetje tuin hebt dan is het sowieso een investering van honderden euro’s. Als je dan een aantal aanbieders vergelijkt die je op internet kunt vinden, dan spaar je zo enkele honderden euro’s uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *