Loading

wait a moment

Kies een bed dat bij jou en je slaapkamer past

Beddenzaak Enschede heeft enorm veel keus in boxsprings en andere bedden. OP deze manier vind je altijd het bed dat je wenst. Professionele adviseurs zorgen voor advies over slaapcomfort waarbij het makkelijker is om het juiste bed te kiezen. Je kunt je oriënteren op het juiste bed in de showroom. Ook kun je bedden uittesten op hun ligcomfort. De 150 diverse soorten en designs vormen veel keuze. Je vind dus altijd wel wat in de interieurstijl van je slaapkamer samen met het bed wat bij jouw slaapwensen aansluit. De bedden in het assortiment zijn ruim van lattenbodems, tot matrassen en boxsprings van diverse goede merken als Norvic, Boxholm en Bussines class. De merken gaan zeer lang mee en zijn van zo een hoge kwaliteit dat ze niet beschadigen. Je zult er dus lang plezier van hebben. Beddenzaak Enschede heeft bedden voor elk budget. Samenstellen is ook mogelijk.

Ga voor een prettig matras en boxspring bed

Een goed bed moet beschikken over een goed matras. Het ene matras zal heel zacht zijn waardoor je meer in een kuil gaat liggen. Dit is echter voor zware personen niet geschikt omdat zij eerder nek en rugklachten krijgen. Hiervoor is een stevig pocketmatras een aanrader bij beddenzaak Enschede. Ook te harde matrassen zullen voor klachten zorgen. Een goed bed is afgestemd op het postuur en medische aspecten. Daarom is advies zo belangrijk alvorens je een bed koopt. Bij beddenzaak Enschede kun je jezelf net zolang oriënteren totdat je slaagt. Ook kun je losse matrassen kopen en schuim topmatrassen. Omdat een boxspring uit drie lagen bestaat, ligt deze zo comfortabel. De twee boxen zorgen voor stevigheid onder het matras. Een topper voegt dus nog extra stevigheid toe. Lattenbodems liggen schuiner en bieden iets minder comfort dan een boxspring.

Laat je bed op maat maken

Een boxspring hoort qua formaat, kleur en materiaal bij de slaapkamer te passen. Je hebt leren boxspings, kunstleer en stof. Elk met hun eigen voor en nadelen. Je kunt jouw boxspring bij beddenzaak Enschede helemaal zelf samenstellen. Je kunt pootjes kiezen: Denk aan hout, metaal of zwarte pootjes van kunststof bijvoorbeeld, je hebt keuze uit een passend hoofdbord, de stoffering en de soort matrassen die je op het bed wenst. De boxspring is in talloze trendy en moderne kleuren verkrijgbaar zodat hij in elk interieur past. Je hebt keuze uit diverse formaten van onder andere 90 x 200 cm (eenpersoons) tot 200 x 200 cm (een brede tweepersoons).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *