Loading

wait a moment

Kunstgras voor de tuin

gras

Je ziet het steeds meer. Steeds meer mensen kiezen voor gemak en leggen geen grasmat meer aan, maar stappen over op kunstgras. Waar kunstgras voorheen nogal nep oogde, heeft Kunstgras Outlet kunstgras van zeer hoge kwaliteit, soms vrijwel niet van echt te onderscheiden en dat ook nog eens voor een zeer goede prijs (goedkoop kunstgras!).

Waarom kunstgras?

Kunstgras heeft vele voordelen ten opzichte van normaal gras. Het is slijtvast, duurzaam, je kunt het hele jaar genieten van een groene grasmat en het wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden. Tevens is het ook nog onderhoudsarm. Je hoeft het niet te maaien, te bemesten of te besproeien. Enige taak voor de klant is om het kunstgras af en toe even te borstelen met een harde bezem, schoon te sproeien met water of even het blad eraf te blazen met een bladblazer. Kunstgras Outlet heeft diverse soorten kunstgras, van budget, tot echt top kwaliteit kunstgras, voor ieder wat wils dus. 

Op zoek naar een kunstgras aanbieding? Bekijk ook kunstgras op rol.

Waarom kunstgras uit Genemuiden?

Vroeger werd Genemuiden ook wel de tapijt hoofdstad van Nederland genoemd. Dit begon ooit bij de zogenaamde biezenteelt. Een zogenaamde techniek om stoelzittingen te maken. Later werd dit steeds meer vertaalt naar het maken van diverse matten. Na de bloei van de kokos industrie werd dit later steeds meer doorgezet naar vloerbedekking. Door de jarenlange ervaring in de diverse soorten vloerbedekkingen en -matten, staat Genemuiden nog steeds bekend om zijn tapijtindustrie. Tijdens de opmars van de kunstgras, kon een stad als Genemuiden natuurlijk niet achterblijven. Eerst werd het vooral toegepast op de sportvelden, maar nu vandaag de dag, wordt het ook steeds meer particulier gebruikt, in de tuin, of heel stoer voor een kind in zijn slaapkamer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *