Loading

wait a moment

led strip 20 meter met garantie

Lideka

Altijd al een led strip 20 meter willen hebben? Dan is het aan te raden om online diverse aanbieders af te gaan. Ze worden namelijk veel aangeboden en dat voor een mooie prijs. Zo heb je de led strip van 20 meter al voor +/- €80,-. Deze producten beschikken over zulke goede kwaliteiten dat ze er maar liefst 24 maanden garantie bij krijgt. Met 360 LED lampjes en talloze verschillende kleuren tover jij jouw woning om tot een decoratief lichtspel. Doordat de strip zo lang is verlicht je met gemak je gehele woonkamer. 

De zelfklevende Led-strip van 10 (+2) meter kunnen de lampjes overal worden aangebracht. Indien je een kortere led strip wilt is dat ook mogelijk. Zo heb je ze al vanaf 2 meter. 

16 miljoen RGB kleuren

De led strip geeft veel voordelen. Je kan namelijk kiezen uit 16 miljoen RGB kleuren, is waterbestendig, gemakkelijk te installeren op je app, 50.000 branduren en beschikt over meerdere lichteffecten. De nieuwe bluetooth verbinding zorgt voor een nog snellere verbinden tussen jouw telefoon en led strip.

Lideka

Specificaties

De led strip van 20 meter beschikt over uitstekende specificaties. Zo heeft het product 8500 lumen, 60W vermogen en 12V stroom. Door hem te installeren op je app kan je precies de sfeer creëren wat jij naar op zoek bent. Zo kan je kiezen voor vier verschillende lichteffecten:

  • Flash
  • Strobe
  • Fade
  • Smooth

Zo kan je voor elke gelegenheid de ideale sfeer creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *