Loading

wait a moment

Maak van een een kamer twee ruimtes

stalen roomdivider op maat

In de meeste gevallen wanneer je twee ruimtes van elkaar scheid, heb je direct minder lichtinval in beide ruimtes. Door gebruik te maken van stalen roomdivider op maat heb je nog volop lichtinval in beide ruimtes, de glazen panelen zorgen ervoor dat je gewoon het licht nog naar binnen krijgt. Het is alsof de ruimte groter lijkt dan deze is, tegenwoordig is het de oplossing om van een dichte wand af te zijn. De afscheiding past zowel in een klassiek als een modern interieur, verschillende kleuren zijn hiervoor mogelijk. 

stalen roomdivider op maat

Altijd de beste kwaliteit en hoogste comfort

Bij een stalen roomdivider op maat wordt er niet zomaar een scheiding gemaakt tussen twee kamers, er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en het hoogste comfort. Verschillende behandelingen van het staal zijn nodig, zo heeft elke afwerking zijn voor en nadelen met het uiterlijk en comfort. Omdat je te maken hebt met materialen die erg duurzaam zijn, gaat de divider voor vele jaren mee. Ook wanneer je speciale wensen hebt wordt er gekeken of die uitgevoerd kunnen worden.

Voor ieder budget geschikt

Wat voor model stalen roomdivider op maat je ook wilt voor je woning, je bent er zeker van dat er rekening wordt gehouden met het budget wat je hebt. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de materialen, de afwerking en de persoonlijke wensen. Ieder model heeft andere eisen, het formaat is uiteraard een van de belangrijkste onderdelen van de prijs. Hoe groter de divider is, hoe hoger de prijs zal zijn. Voordeel bij uniekstaal.nl is dat je vooraf een vrijblijvende offerte kunt aanvragen, op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent voordat je iets toezegt. Bij het maken van een roomdivider heb je te maken met degelijk handwerk, dit betekent genieten van de beste kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *