Loading

wait a moment

Muurstickers webwinkel

muurstickers

Muur en Stickers is een webwinkel die voor u een ruim assortiment heeft samengesteld voor het bestellen van muurstickers in verschillende soorten en maten. Bij Muur en Stickers vindt u een breed aanbod in diverse muurstickers en muurteksten. U kunt door middel van een muursticker of muurtekst uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken een nieuw jasje geven. Door een leuke muurtekst of muursticker toe te voegen aan uw woning creëert u in een hand omdraai een nieuwe sfeer. Zijn uw kinderen toe aan een make over van hun slaapkamer? Wilt u uw saaie muur veranderen? Bij Muur en Stickers bent u op het juiste adres voor het bestellen van unieke muurstickers voor iedere kamer in uw woning. 

Groot assortiment, eigen ontwerp

Bij Muur en Stickers vindt u een ruime webwinkel waar u uw hart kunt ophalen als u op zoek bent naar muurstickers en muurteksten. In de afgelopen jaren zijn er vele verschillende ontwerpen bijgekomen. Zit uw gewenste tekst of ontwerp er niet tussen? Niet getreurd! De ontwerpers van Muur en Stickers bespreken graag met u uw wensen. Zij ontwerpen voor u een prachtige muursticker die u zoekt! De stickers van Muur en Stickers staan bekend om hun sterke en goede kwaliteit. Daarnaast bieden zij u de beste prijs kwaliteitsverhouding aan en bent u verzekerd van een unieke en sterke sticker waar u jarenlang plezier van uw kunt hebben. Bij Muur en Stickers heeft u een ruime keuze uit meer dan 24 kleuren. Vindt u het lastig om de kleur te bepalen via uw telefoon of laptop? U kunt gratis online kleurenstalen opvragen bij Muur en Stickers. Zo kunt u de juiste keuze maken. 

muurstickers

Snelle levering van muurstickers

Heeft u een keuze kunnen maken uit het brede assortiment van Muur en Stickers? De medewerkers van Muur en Stickers gaan direct voor u aan de slag. Het streven is om binnen 2 werkdagen uw muursticker te verzenden. Zo kunt u thuis direct aan de slag met het pimpen van uw woonkamer, keuken of slaapkamer van uzelf of uw kinderen. Bij uw bestelling krijgt u een gratis plakinstructie en een rakel. Met deze rakel kunt u gemakkelijk uw muursticker opplakken. Het advies is wel om uw muursticker op een gladde muur te plakken. Hierdoor krijgt u het beste resultaat. Heeft u een bestelling van boven de 50 euro? Dan is de verzending helemaal gratis! Bent u benieuwd of uw gewenste muursticker in het brede assortiment zit? Neem snel een kijkje op de website van Muur en Stickers! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *