Loading

wait a moment

Natuursteen keukenblad

Een natuursteen keukenblad is geschikt voor iedere keuken. Het is met iedere keukenstijl te combineren door de aanwezigheid van verschillende kleuren. Het is een veelzijdig materiaal. Natuursteen kun je ook gebruiken voor vloeren, tafels en spatwanden. Je kunt natuursteen bewerken op verschillende manieren. Door de aanwezigheid van verschillende kleuren in een natuurstenen keukenblad kun je dit ook combineren met verschillende materialen Je kunt kiezen uit kwarts, marmer, composiet, blauwe hardsteen en graniet. Natuursteen kun je branden voor een ruw effect. Wil je extra veel glans op je Natuursteen keukenblad dan kun je het ook laten polijsten.


Soorten natuurstenen keukenbladen

  • Kwarts en marmer
  • Een natuursteen keukenblad van kwarts en marmer geeft je keuken een exclusieve en een luxueuze uitstraling.
  • Een composiet keukenblad
  • Nadelen zoals kleurverdeling en haarscheurtjes komen heel weinig voor. Dit omdat een composiet keukenblad een gefabriceerd natuurproduct is.
  • Een granieten keukenblad


Een granieten Natuursteen keukenblad is gemaakt van 1 van de hardste materialen waardoor de kans op beschadiging klein is. Graniet is goed bestand tegen vuil en krasvrij. Het is ook makkelijk in onderhoud en ook gebruiksvriendelijk. Het kan op verschillende manieren bewerkt worden. Het heeft een exclusieve uitstraling en is 100 procent natuurlijk. Je kunt jaren genieten van je keukenblad omdat het materiaal duurzaam is. De kleur van graniet verschilt van structuur en kleur. Elk soort natuursteen heeft zijn voor en nadelen. Je hebt ook de keus uit verschillende soort natuurstenen.

Onderhoud en kosten natuursteen keukenblad


Je kunt het blad twee keer per jaar reinigen met een natuursteen reiniger met een vuilafstotende werking. Hierdoor kunnen er vlekken voorkomen worden op het keukenblad. Het keukenblad kun je elke dag schoonmaken met een licht schoonmaakmiddel.
De kosten voor een natuursteen keukenblad zijn afhankelijk van het formaat, de afwerking en het gekozen matertaal. De kosten ligt hoger in vergelijking met een kunststof keukenblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *