Loading

wait a moment

Nieuwe trap plaatsen? Let op deze punten!

Wenteltrap

Is je huidige trap toe aan vervanging? Of kom je wellicht in een nieuwbouwhuis te wonen waar nog een trap voor uitgezocht moet worden? Een trap is erg belangrijk in huis en moet daarom met veel zorg en aandacht worden gekozen. In deze blog vertellen wij je waar je op moet letten tijdens het shoppen ervan!

PS. Ben je nog op zoek naar een winkel met mooie trappen? Neem dan eens een kijkje op Siertrappen.nl.

Wat is de beste plek om een trap te plaatsen?

Beschik je over een bestaande woning? Dan is het afhankelijk van de indeling waar de trap geplaatst kan worden. Bij een nieuwbouwhuis is het aan te raden om in een vroeg stadium al een trap uit te zoeken zodat deze nog geplaatst kan worden op de plek waar jij graat wilt. Des te langer je wacht, des te minder opties je eigenlijk hebt. Wel willen we je graag meegeven dat het verstandig is om de trappen tussen verschillende verdiepingen onder elkaar te plaatsen. Op die manier bespaar je namelijk de meeste ruimte.

Welke stijl trap kies ik?

Wil je graag een basic trap of juist een echte eyecatcher in huis? Het aanbod online en in de winkels is vandaag de dag enorm. Hierdoor kun je een trap laten plaatsen die volledig naar wens is op het gebied van stijl, materiaal en vorm. Tevens bieden de meeste verkopers van trappen ook bijpassende trapleuningen aan voor een mooi geheel.

Welke vorm trap kies ik?

Een trap is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Kies je voor een wenteltrap of spiltrap van Siertrappen.nl? Dan maken ze jouw nieuwe trap volledig op maat waardoor hij gegarandeerd past in de woning. De trappenspecialisten binnen dit bedrijf adviseren je bovendien graag over de verschillende mogelijkheden en kijken met je mee naar de meest verstandige opties.

Welke afmeting heb ik nodig?

Naast de vorm is een passende trap natuurlijk belangrijk. Weet je niet welke afmeting je trap nodig heeft? Afhankelijk van de indeling kunnen we bepalen wat mogelijk is binnen de woning. Het wordt vaak onderschat hoeveel ruimte een trap inneemt. Voor het beste resultaat is het daarom van belang je zo goed mogelijk te laten adviseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *