Loading

wait a moment

Nieuwe woning? Dit zijn leuke cadeaus!

huis naambord

Heeft iemand in je directe omgevingen (vrienden, familie) een nieuwe woning? Een housewarming is dan vaak op zijn plaats! Natuurlijk kom je niet met lege handen aan bij een housewarming. Bedenken wat je iemand geeft voor zijn of haar nieuwe woning kan best lastig zijn. In deze blog delen we enkele tips. Zo kom jij goed voor de dag met een leuk cadeau om te vieren dat iemand zijn of haar nieuwe woning betrokken heeft. 

  1. Een naambordje (voor bij de voordeur!) 

Standaard beschikt elke woning over een huisnummer. Vaak is dit een ‘saai’ wit bord met daarop in het zwart de cijfers van het huisnummer. Dit kan toch veel leuker? Jazeker! Met een naambord voor bij de voordeur. Naambordje voordeur kopen? Dat doe je tegenwoordig eenvoudig online. Je hebt altijd de mogelijkheid om het naambordje te personaliseren. Zo heb jij een origineel cadeau! Ook een goede tip: een betonnen huisnummer (helemaal van nu!) of een zwart huisnummer (ook echt van deze tijd). 

  1. Een hotelovernachting

Oke, klinkt gek. Waarom zou je iemand een hotelovernachting cadeau doen? Terwijl hij of zij net een nieuw huis heeft? Verhuizen kan best een impact zijn op iemand zijn leven. Het is vaak een intens traject. Een nachtje weg (in een andere omgeving) kan dan echt heerlijk zijn. Even bijtanken! Een hotelovernachting als cadeau is dan ook een goed idee. 

  1. Mooie wijn- of champagneglazen! 

Een nieuwe woning? Daar mag op gedronken worden! Elk huishouden kan weer een set nieuwe wijnglazen gebruiken. Regelmatig sneuvelt er een, dus dit cadeau is altijd welkom. Dit cadeau hoeft niet veel geld te kosten én jullie kunnen samen de nieuwe glazen direct uittesten. Proost! 
Heb jij zelf nog goede tips op het gebied van cadeaus voor een housewarming? Laat gerust een reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *