Loading

wait a moment

Ontstoppingsdienst Nijmegen voor een goede afvoer

ROS Riolering Ontstopping Service

Een verstopt toilet is één van de meest vervelende dingen die je maar kunt overkomen. Het kan iedereen overkomen en het gebeurd ook best vaak. Negen van de tien keer kun je het zelf eenvoudig oplossen, maar soms zit het gewoon te vast of komt het iedere week weer terug. Soms kan het ook een noodgeval zijn en moet er zo snel mogelijk gezorgd worden dat het allemaal weer doorloopt. Bij deze gevallen komt een ontstoppingsdienst Nijmegen goed van pas.

ontstoppingsdienst in Nijmegen

Rioolvliegjes en schade

De twee meest voorkomende problemen voor een terugkomend verstopt riool zijn rioolvliegjes en schade aan het riool. Soms gaan deze ook hand in hand. Door schade in het riool kunnen de vliegjes binnenkomen en zich nestelen. Om jouw riool te repareren of te vervangen moet het hele riool opengelegd worden. Dit is om deze reden ook de laatste redding voor een goed werkend riool en willen ze dit zo veel mogelijk voorkomen. 

Verschillende soorten rioleringen

Door de jaren heen zijn er een hoop verschillende materialen gebruikt voor het riool. Tegenwoordig zijn de meeste huizen uitgerust met een riool van PVC. Dit komt doordat het stevig en licht is waardoor het makkelijk aan te leggen is en ook eenvoudig te vervangen is. Als je een wat ouder huis hebt uit de oorlog of net hierna is het riool vaak gemaakt van gebakken klei. Dit omdat het super stevig is, maar het is wel zwaar en alles behalve flexibel. Om deze reden zien ze bij deze huizen vaker een scheur of breuk ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *