Loading

wait a moment

Ontwerp je eigen creatie

muurstickers

Je eigen muurstickers maken is natuurlijk het leukste wat er is, heb je een afbeelding of tekst waar je al lang gebruik van wil maken dan kun je dat nu doen. In de online ontwerper van plakhetzelf ontwerp je eenvoudig de gewenste sticker, om deze daarna aan te brengen op de muur. Wat je ook wenst het kan worden aangebracht op je sticker, namen, afbeeldingen, teksten en logo’s, ontworpen voor jouw interieur en stijl. Er zijn drie soorten materialen die kunnen worden gebruikt voor een muursticker.

muurstickers

Mogelijkheden met gesneden stickers

Erg populair zijn tegenwoordig de gesneden muurstickers, het voordeel van deze modellen is dat ze geen randen bevatten en eruit zien als een gespoten schilderij op de muur. Zowel particulieren als bedrijven maken veel gebruik van de stickers, want ook een logo is een manier om je bedrijf kenbaar te maken. De stickers kun je alleen aanbrengen op vlakke ondergronden, zoals trespa en andere plaatmaterialen. Is je ondergrond niet helemaal vlak dan wordt er aangeraden een ander materiaal te gebruiken.

Teksten voor op de muur

Iedereen kent wel de bekende spreuken op tegeltjes, heb je zelf een leuke spreek die van toepassing is kun je deze laten maken in de vorm van muurstickers. Zowel in de keuken als de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer kun je de teksten eenvoudig op de muur aanbrengen. In verschillende kleuren zijn de stickers verkrijgbaar bij plakhetzelf.nl, hierdoor zijn de muurstickers geschikt voor zowel een modern en klassiek interieur. Het is zelfs mogelijk om foto’s mee te nemen in het ontwerp van je muursticker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *