Loading

wait a moment

Overkapping aankleden: 4 tips

Je hebt net een nieuwe overkapping in de achtertuin laten plaatsen en nu is het tijd om deze plek gezellig te maken. Waarschijnlijk ga je heel wat uren doorbrengen onder de overkapping, dus tijd om de mogelijkheden te bekijken. In deze blog geven wij jou 4 tips om de achtertuin om te toveren tot loungeplek!

Tuinhaard

Het kan nog wel eens flink afkoelen in de avond. Daarom is het fijn om warmte te krijgen van een tuinhaard of terrashaard. Een haard geeft niet alleen warmte, het staat ook erg gezellig. Ga jij voor het gemak van een gashaard of wil je het knisperen van het hout horen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van terrasverwarming. Schakel daarom de experts van bijvoorbeeld Warmtestore in.

Verlichting

Solarlampjes, spots, wandlampen of een hanglamp. Verlichting in de overkapping zorgt voor sfeer, maar licht zorgt er ook voor dat je bijvoorbeeld spelletjes kunt spelen met vrienden. Je kunt zelf bepalen hoe fel de lichten zijn. Zo is solarverlichting relatief donker, vergeleken met spotjes. Ook kun je een heater ophangen. Een heater is een combinatie van verlichting en warmte ineen! 

Huiselijk gevoel

Ben jij op zoek naar een warm, huiselijk gevoel onder de overkapping? Dan kun je de overkapping aankleden met diverse accessoires. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld ontzettend veel buitenkleden verkrijgbaar. Een buitenkleed zorgt voor meer sfeer, maar het voelt ook warmer aan onder je voeten. Naast een kleed kun je kussentjes, dekentjes en andere accessoires toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een bepaalde stijl zoals bohemian of industrieel: zo wordt de overkapping een ware eyecatcher!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *