Loading

wait a moment

Schapenvacht bruin kopen

lexwonen.nl

Meest verkochte echte schapenvacht is bruin omdat:

  1. Dikste vachten zijn
  2. Meerdere bruine kleuren in schapenvacht zit
  3. Bruine schapenvachten hebben fijnere gloed
  4. Je ziet niet alles op bruine vachten

Op de markt en in de schapenschuur

Ik ben Cathy van schapenvacht24.nl en wij staan op de markt met vers vlees en schapenvachten. Alles van het rund en het schaap wordt gebruikt voor de verkoop.

Schitterende schapenvellen laten wij door de familie looien. Ik heb uiteraard alle kleuren schapenvachten, wit, Multicolor en grijs.

Schapenvacht bruin dikker en groter

Echte schapenvacht bruin gaat levenslang mee omdat ze dikker zijn dan andere kleuren. Bruine schapenvacht kopen betekent dat je levenslange garantie krijgt.

Waarvoor gebruik je de vachten?

Gebruik je de vachten voor in de auto, stoel, vloer of op andere plaatsen waardoor hij veel belast wordt? Schapenvacht bruin kopen omdat hij steviger is. Slijtvaste bruine vachten.

Koop jij een schapenvacht voor de sier? Ligt hij op een beschermde plek? Dan maakt het niet zoveel uit welke kleur je neemt.

Schapen voor vlees en vacht

Wij kopen dus schapen voor het vlees en de vachten. Beiden worden verkocht op de markt en thuis in de schuur. Alle schapen lopen in Lith aan de Maas.

Waar staan wij op de markt?

Bruine schapenvachten kopen op de markt?

Dinsdag in Veenendaal van 08.00 uur tot 12.00 uur

Woensdag in Wageningen van 08.00 uur tot 12.30 uur

Donderdag in Rhenen van 08.00 uur tot 12.00 uur

Vrijdag in Bennekom van 07.00 uur tot 12.00 uur

Zaterdag in Wageningen van 08.00 uur tot 16.00 uur

Koop schapenvacht bruin of wit bij de vrouw die ze ook maken kan. Schapen staan te grazen in Lith aan de Maas.

Honderden schapenvachten in schapenschuur

Wij hebben echt honderden bruine schapenvachten in de collectie. Ongeveer de helft is bruin tot bruin grijs en de rest overige kleuren. Ongeveer 60% van de schapenvachten die wij verkopen zijn bruin, bruin gevlekt of bruin grijs. Overige vachten zijn wit, grijs of Multicolor.

Koop nooit vachten online

Als jij online schapenvachten koopt dan kan je de kleuren niet zien en kan je ook niet voelen of de schapenvachten wel zacht zijn.

Bruine schapenvachten zijn over het algemeen zachter dan de andere vachten. Elk schapenvel heeft zijn eigen verhaal. Wij nodigen jullie 7 dagen per week uit om naar het verhaal van onze schapenvachten te luisteren. Een schapenvacht moet je beleven ruiken zien en voelen.

Bel Cathy

Interesse in bruine schapenvachten of welke kleuren dan ook? Bel Cathy van schapenvacht24.nl voor een afspraak omdat wij ook op de markt staan. Bel 06-45754325. Voor de markt hoeft u geen afspraak te maken. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *