Loading

wait a moment

Scherm je tuin mooi af

hout beton schutting

Wanneer je met vrienden zit te relaxen in de avond, hoeft niet de hele buurt mee te genieten. Met het plaatsen van een hout beton schutting, zorg je ervoor dat je niet alleen privacy hebt maar ook een mooie erfafscheiding. Met de betonnen palen, waartussen de houten delen bevestigd zijn, zorg je dat je een unieke schutting hebt waar je jaren plezier van hebt. Omdat de delen van beton aanwezig zijn, heb je een zeer sterke schutting die weer en wind voor jaren trotseert. 

hout beton schutting

Niet alleen erg mooi

Hoe mooi een schutting alleen van hout ook is, groot nadeel is dat de houten palen gaan rotten waardoor deze maar een beperkte levensduur hebben. Bij een hout beton schutting zijn de palen van beton, dus heb je nooit te maken met palen die gaan rotten. De houten worden zo gemonteerd dat deze ook de grond niet raken, hierdoor heb je ook bij de schermen geen last van delen die kunnen gaan rotten. Kort gezegd heb je een schutting die er voor jaren staat, en waarvan je kunt genieten. 

Verschillende manier van afwerken

Het voordeel van een hout beton schutting is tevens dat je deze naar wens af kunt werken, de betonnen palen kun je bijvoorbeeld afwerken met een afdekplaat in de vorm van een diamant. De houten delen zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, bovenop de houten delen komt een prachtige afwerklat in de vorm van een piramide. Wil je in plaats van een tuinscherm een gaaselement dan is dit natuurlijk ook mogelijk om een afwisselende erfafscheiding te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *