Loading

wait a moment

Slimme verlichting is de toekomst

LetsLeds

Het verlichten van een huis wordt tegenwoordig steeds eenvoudiger en leuker. In de tegenwoordige tijd zijn we al van gloeilampen naar energiebesparende led lampen gegaan, en kan een led lamp ook nog eens veel meer andere dingen doen, wat men dus slim verlichten noemt. Slimme verlichting stijgt steeds meer op in de wereld en hierdoor zal het over paar jaar niks anders meer zijn. Maar wat versta je nou echt onder ‘slimme verlichting’?

Van afstand bedienen is het belangrijkste

Wat er onder slim verlichten verstaan is dat het van grote afstand bediend kan worden. Slimme verlichting, ook wel smart verlichting genoemd, kan van grote afstanden al bediend worden. De meeste smart verlichting komt met een app. Deze app maakt verbinding met de lampen die jij hebt geïnstalleerd. Deze lampen hebben ook een groot bereik. Hierdoor kan jij snel de lampen al aanzetten voordat je binnen in je huis bent, heel makkelijk dus!

Korte afstand ook mogelijk

Smart verlichting is natuurlijk niet alleen ontwikkeld om vanuit de auto even snel de lampen thuis aan te zetten. Het belangrijkste is dat het in huis bedienbaar is. Hier wordt ook gebruik gemaakt van een afstandsbediening of een app die verbonden is aan de smart lampen. Zo kan je eenvoudig vanaf de bank je lampen dimmen, de warmte of kleur van je lampen aanpassen, of ze aan of uit zetten. Hierdoor hoef je niet de hele tijd van de bank af te komen of de lamp iets te dimmen, of aan of uit te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *