Loading

wait a moment

Therdex en andere vloeren: hoe kies je de beste?

Een nieuw huis is een mooie stap in ieder leven. Het kost echter ook veel geld. Vaak moet je nieuwe vloeren leggen, de muur een likje verf geven of zelfs een heel deel van de woning verbouwen. De vloer is gelukkig iets waar je veel keuze in hebt en dus kunt besparen als je wil. Therdex en andere merken bieden vloeren aan voor verschillende budgetten. Een vloer kun je bovendien goedkoper maken door een bepaald materiaal te kiezen of juist achterwege te laten. Daarnaast wil je natuurlijk ook de beste vloer. Hoe je dat doet? Met deze tips.

Kies eerst je materiaal

Tapijt en zeil zijn vaak relatief goedkoop. Het zijn materialen die je doorgaans het minste kosten, al zijn er wel uitzonderingen. Wil je een vloer voor een zo laag mogelijk budget? Dan zijn dit goede keuzes. Tapijt is echter wel muf en gaat minder lang mee. Vuil hoopt zich op in het tapijt, met name als het hoogpolig is. Dat probleem heb je met zeil niet. Wel is zeil dun en vaak niet bepaald verwarmend. Het is ook niet geschikt voor vloerverwarming. Wel kun je allerlei kanten op met design als het om zeil gaat. Wil je echter voor luxe gaan of een unieke uitstraling? Dan kom je al snel uit bij pvc, laminaat of hout.

Ga naar een showroom

Een showroom bezoeken helpt je om een keuze te maken. Daar kun je de vloeren vaak zien liggen over een groot oppervlak. Zo weet je hoe het er ongeveer uit gaat zien wanneer jij de vloer in huis hebt liggen. Kiezen vanaf een foto op het internet is toch lastig in veel gevallen, met name als het om pvc gaat. Dit materiaal is namelijk een kunststof waarvan het de bedoeling is dat het lijkt op een natuurlijk materiaal zoals steen of hout. Dat wil je natuurlijk wel eerst met eigen ogen zien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *