Loading

wait a moment

Tips voor het verkopen van je huis van een makelaar in Leerdam

Makelaar Leerdam

Zoek je een makelaar in Leerdam voor de verkoop of aankoop van een woning? Er zijn opties, maar je wil natuurlijk de allerbeste. Als het echter gaat om de verkoop van je woning dan zijn er ook een hoop dingen die je zelf kunt doen om dit te stimuleren. Hier zijn een aantal ideeën daarvoor:

  • zorg voor een opgeruimde woning 
  • overweeg een stylist
  • zorg voor een aangename temperatuur
  • onderhandel – al dan niet met makelaar

Het opruimen van de woning

Begin bij het begin: als je een bezichtiging gepland hebt staan, dan moet de woning echt schoon zijn. Je kunt een rommelig of zelfs vies huis heel moeilijk verkopen. Mensen kunnen daar namelijk gewoon niet doorheen kijken. Ze zien alleen de rommel en niet het prachtige huis dat eronder ligt. 

Makelaar Leerdam

Overweeg hulp in te huren

Het stylen van een woning doen we vaak naar onze eigen smaak. Logisch, maar ook een beetje onhandig in de verkoop. Want wie zegt dat jouw stijl iemand anders aanspreekt? Bij het kopen van een woning zijn er nog altijd veel mensen die ook naar de stijl kijken, ook al krijgen ze die er helemaal niet bij. Heb je heel bizarre inrichting dan kan het voor sommigen moeilijk zijn om voor te stellen dat zij zelf in dit huis wonen. Je wil juist dat iemand zichzelf al helemaal op de bank ziet zitten in jouw huis en dus sneller overgaat op het plaatsen van een bod. Daar zorg je sneller voor met een neutrale inrichting zodat iedereen zich er min of meer in kan vinden. 

Onderhandelen

Je kunt een huis verkopen zonder een makelaar. Het is echter niet voor niks dat bijna niemand dat doet. Onderhandelen en tot de juiste prijs komen is een uitdaging voor de leek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *