Loading

wait a moment

Tips voor verf op je muren

Somfy buismotoren

De laatste jaren heeft  ons interieur veel verschillende trends gekend. Van modern tot landelijk en van industrieel tot romantisch om maar een paar stijlen te noemen die populair zijn geweest. De trend van dat moment kan je eenvoudig creëren door elementen als verlichting, meubilair en accessoires. Een trend kan je zeker ook doortrekken op vloeren en wanden. Het plaatje wordt dan helemaal compleet. Voor een industriele inrichting van je huis kan je denken aan een betonlook wand of vloer. Bij homeofconcrete verf vind je verschillende kleuren en vertellen ze je hoe je dit het beste kan toepassen. 

Badkamer met betonlook muren

In welke kamer van je huis kan je heerlijk tot rust komen en ontspannen? Dat is vaak in de badkamer. Wanneer je in een heerlijk warm bad zit na een lange werkdag kan je jezelf helemaal afsluiten van de buitenwereld. Wanneer je er voor kiest om een betonlook in je badkamer te doen kan je beton cire voor de badkamer bestellen. Dit is de laatste jaren een ware trend. De strakke afwerking en prachtige tinten straalt een serene rust uit wat perfect past bij een spa beleving maar dan in je eigen badkamer. Er zijn niet alleen grijstinten te verkrijgen kijk op https://betoncire.shop/ voor de verschillende kleur tinten. 

Geen betonlook maar krijt

Kalkverf zie je ook steeds meer terugkomen in de trends. Hierbij wordt 100% natuurlijk pigment gebruikt en is daarom milieuvriendelijk. Krijtverf is een matte verf op waterbasis en geeft een poederachtig effect door de hoge krijt gehalte in de verf. Krijtverf is op veel materiaal toepasbaar zoals hout, MDF, metaal of terracotta potten. Online chalk paint kopen? Er zijn verschillende webwinkels waar je dit kan bestellen. Wil je de kleur in het echt zien dat kan natuurlijk ook. Veel winkels verkopen krijtverf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *