Loading

wait a moment

Tover je saaie ladenkastje om

leren lus

Als er iets is wat saai over kan komen is dat een ladenkastje wel, nog maar niet te spreken over de knoppen die eraan zitten om de lade meer open en dicht te doen. Je kunt er wel greepjes op zetten, toch blijft het over het algemeen een saai geheel. Met een leren lus als handgreep is dit direct over, het maakt je kast niet alleen leuker maar ook uniek. Voordeel van de lus is ook, dat je deze in verschillende maten kunt bestellen op leren-handgreep.nl. Combineer er op los met de mooie kleuren en je kast. 

leren lus

Perfect voor de keuken

Vaak durft men in de keuken geen andere materialen te gebruiken vanwege het koken, een leren lus kun je gerust gebruiken in de keuken als handgreep. Zeker bij een landelijke keuken zal de lus perfect staan, voordeel hiervan is ook dat de lus eenvoudig is schoon te maken. De lus is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren bij leren-handgreep.nl, zie je niet de juiste maat dan kan deze natuurlijk voor je gemaakt worden. 

Met de hand gemaakt

Wat voor leren lus je ook in de webshop koopt, ieder model is met de hand vervaardigt en van hoge kwaliteit. De breedte kun je zelf bepalen, wil je stijl uitstraling dan is een smalle lus mooi om te gebruiken. Bij een grof meubel bijvoorbeeld eikenhout is een wat bredere lus op zijn plaats, zo kun je naar hartelust combineren. Ook de wijze van bevestigen kan verschillen, bij leren-handgreep.nl zijn er zelfs sierschroeven in de webshop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *