Loading

wait a moment

Uw badkamer opnieuw inrichten? Vergeet hier niet op te letten!

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen of uw eigen badkamer opnieuw te renoveren of in te richten? Dan heeft u waarschijnlijk al heel lang nagedacht over hoe u wil dat deze eruit komt te zien. Echter zijn er ook zaken waar u misschien niet meteen aan denkt, maar die wel degelijk belangrijk zijn. Daarom zetten wij vandaag een aantal zaken op een rij die u niet kunt overslaan bij het inrichten van uw badkamer.

Verlichting in de badkamer

Het klinkt misschien logisch, maar dat maakt het niet minder onbelangrijk; denk er goed over na waar en wat voor verlichting u in uw badkamer wilt hebben. Misschien is de badkamer namelijk wel een van de belangrijkste ruimtes in huis om goede verlichting te hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan het poetsen van uw tanden, het doen van uw haren of make-up op doen. Er is niets frustrerender dan nergens goed licht hebben voor dit soort dingen. Denk er daarom goed over na waar u de verlichting wilt plaatsen, en wat voor verlichting u wilt nemen.

badkamer

Stopcontacten

Hetzelfde geldt voor stopcontacten in de badkamer. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het inrichten van uw badkamer, maar genoeg stopcontacten zijn onmisbaar. Denk alleen eens aan de elektrische tandenborstel, het scheerapparaat of de stijltang die u in de badkamer gebruikt. Daarom is het belangrijk om op de juiste plekken genoeg stopcontacten te plaatsen. Zo hoeft u niet moeilijk te doen met verlengsnoeren of uw tandenborstel in de woonkamer neer te zetten.

Accessoires

Een mooi interieur in de badkamer is natuurlijk de eerste stap naar een prachtige ruimte, maar accessoires zijn een groot deel van hoe het eruit gaat zien. Denk daarom goed na over wat voor accessoires u in de badkamer wilt en stem deze op elkaar af. Denk er bijvoorbeeld over na of u accessoires in een bepaalde kleur of stijl wilt, en wat er bij het sanitair van uw badkamer past. Zo maakt u uw badkamer helemaal af!

Op zoek naar alles voor in de badkamer of goedkope badkamermeubels? Kijk dan op de website van Q1 Sanitair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *