Loading

wait a moment

Verhuis tips

woning ontruiming

Ben jij net verhuisd naar je nieuwe huis? Dan zijn er veel dingen die je moet doen. In dit artikel geven we je een korte checklist van de belangrijkste dingen die je gelijk moet doen wanneer je in je nieuwe huis trekt!

Kleurcode je verhuisdozen en huishoudelijke artikelen met post-it notities

Verspil geen geld aan mooie verhuis labels. Gebruik eenvoudige gekleurde post-it notities om de dozen te categoriseren tijdens het verhuizen. Bijvoorbeeld, plaats een roze post-it note op alles wat je wilt doneren en een groene post-it note op alles wat je wilt verkopen. Plaats oranje post-it notities op dozen met keukenartikelen; plaats blauwe post-it notities op dozen met kantoorartikelen, enz. 

woning ontruiming

Gebruik schuimzakjes voor borden, kommen en glaswerk

Het bedekken van items in plastic folie en demping kost tijd en veel verpakkingstape en veel geld. In plaats daarvan probeer met behulp van eenvoudige schuim zakjes om alles bij elkaar veilig te houden, van serviesgoed tot glaswerk. Het enige wat je hoeft te doen is het item in het schuim zakje te doen en het te plaatsen het in een doos. 

Neem een deurstopper mee

Je moet de voordeur open houden op de verhuisdag om items gemakkelijker in en uit het huis te brengen. Het kan ook nodig zijn om een achterdeur of binnendeur open te houden gedurende de dag. Om het leven gemakkelijker te maken, raden we je aan om op de verhuisdag een deurstopper mee te nemen naar het huis. 

De slotenmaker bellen

Vergeet niet de slotenmaker te bellen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk de sloten van je huis te vervangen. Je weet maar nooit wie de sleutel van je huis heeft, het is tegenwoordig ook makkelijker om sloten openen van oude huizen. Heb je een oud huis? Vervang de sloten! Kijk op Slotenmaker Holland voor de slotenmaker die het dichts bij jou in de buurt is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *