Loading

wait a moment

Waarom een in hoogte verstelbaar bureau kopen?

Als werkplek is een bureau onmisbaar. Er wordt uren achter elkaar erachter gewerkt en moet het daarom van alle gemakken worden voorzien. Een in hoogte verstelbaar bureau komt met veel instelmogelijkheden en is dat nu precies wat nodig is voor het creƫren van een comfortabele werkplek. Dat heeft allemaal natuurlijk een positieve invloed op de werkethiek en sfeer.Er zijn natuurlijk ook andere voordelen aan verbonden.

Afwisselend staan en zitten

Urenlang achter elkaar zitten werken, dag in en uit is niet gunstig voor de gezondheid. Door afwisselend ook de mogelijkheid te hebben om al staande achter het bureau te werken wordt niet alleen de gezondheid een handje mee geholpen, maar verhoogd het ook nog de productiviteit. Door staande te werken wordt het concentratieniveau namelijk verhoogd. Voor een in hoogte verstelbaar bureau is het geen kunst om binnen een paar seconden de gewenste werkhoogte te bereiken. Dat zal afhangen van het model, maar is het gangbaar om de hoogte te kunnen instellen tussen 60 en 130 cm. Niet alleen zittend, maar ook staande zal er van houding achter het bureau gewisseld moeten worden en draagt dat allemaal bij aan het zo min als mogelijk belasten van het lichaam.

Biedt hetzelfde comfort aan meerdere personen

Het gebeurt vaak dat een in hoogte verstelbaar bureau wordt gebruikt door een aantal personen. Denk maar een bedrijven waar er met verschillende ploegen wordt gewerkt. Ongeacht de persoon, zal met een elektrisch bureau snel de gewenste hoogte ingesteld kunnen worden. Handig komt het uit wanneer er een in hoogte verstelbaar bureau met enkele geheugen standen beschikbaar is. De benodigde ruimte die zo een bureau inneemt verschilt niet met die van een ‘gewone’ en moet er alleen een contactpunt voor de elektrische voeding aanwezig zijn. Er zijn dus geen aanpassingen vereist voor vervangen van bestaande bureaus met een in hoogte verstelbaar bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *