Loading

wait a moment

Waarom is LED verlichting zo populair

Wenteltrap

LED (Light Emitting Diode) verlichting wordt steeds populairder omdat LED verlichting voor veel doeleinden geschikt is en de LED lampen niet warm worden. LED lampen zijn het meest energiezuinig van alle, tot nu toe gefabriceerde, lampen. De lange levensduur van LED lampen zorgt voor minder belasting van het milieu. Led verlichting is er in veel soorten en maten. De LED verlichting die nu steeds vaker wordt gekocht zijn LED panelen en LED inbouwspots. Dit komt omdat, zoals eerder al gezegd, LED verlichting niet warm wordt. LED verlichting is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan worden gecombineerd met een afstandsbediening en met een dimmer. Hierdoor kun je LED verlichting zo sturen dat je altijd de juiste sfeer in huis hebt.

LED panelen

LED panelen zijn platen waar meerdere LED’s in zijn verwerkt en geven een diffuus, niet verblindend licht. Het voordeel van LED verlichting is dat het licht naar één kant wordt gestraald terwijl andere lampen een uitstraling hebben van 360 graden. LED panelen kunnen worden ingebouwd in systeemplafonds. Je kunt LED panelen ook aan het plafond hangen. LED Panelen zijn dan ook geschikt om kantoren, ziekenhuizen of gemeentegebouwen te verduurzamen. Wil je ook besparen op je energiekosten dan is LED verlichting een goed idee. Ook thuis in de schuur, de garage of de zolder kun je LED panelen aanbrengen. LED panelen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en kunnen worden ingebouwd bij bijna elk systeemplafond. De voordelen van LED panelen nog even op een rijtje:

·         In meerdere kleuren te verkrijgen

·         Bij elk systeemplafond te gebruiken

·         Energiezuinig

·         Lange levensduur

·         Hoogwaardig diffuus licht

·         Makkelijk in onderhoud

LED inbouwspots

Net als de LED panelen worden ook de LED inbouwspots steeds vaker gekocht. LED inbouwspots worden vooral gebruikt in de keuken, badkamer, achter gordijnen, boven de bank en in de slaapkamer. Op ledinbouwverlichting.nl vind je meerdere LED panelen en LED inbouw verlichting. LED inbouwspots worden niet warm en kunnen langere tijd branden. Het niet warm worden van LED verlichting is ook de reden dat steeds meer mensen inbouwspots kopen. LED inbouwverlichting is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Inbouwspots zijn verkrijgbaar met afstandsbediening en met een dimmer. Zo kun je, als je een boek wilt lezen op de bank, de lichtsterkte aanpassen voor een goed zicht. Wil je liever meer sfeer dan kun je het licht eenvoudig weer dimmen. Dit is natuurlijk ook handig in de slaapkamer waar je de soms meer licht en een andere keer liever gedimd licht wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *