Loading

wait a moment

Waarom kiezen voor een duo rolgordijn?

Ben je bekend met duo rolgordijnen? Duo rolgordijnen zijn één van de meest gebruikte en verkochte modellen rolgordijnen. Dat is niet zo gek, want ze zien er goed uit, zijn erg praktisch en functioneel. Dat zijn al diverse redenen waarvoor mensen hiervoor kiezen. Eén van de andere redenen om te kiezen voor een duo rolgordijn is het feit dat je zelf goed de lichtinval kunt bepalen. Als je jouw kamer donker wilt maken of er juist wat extra licht van buitenaf naar binnen willen laten komen. 

Elektrische rolgordijnen via Somfy

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor elektrische rolgordijnen. Dit zorgt voor extra comfort en bijvoorbeeld voor meer nachtrust in de slaapkamer. Daar kies je logischerwijs natuurlijk voor raamdecoratie die ook verduisterend is. Dan zijn duo rolgordijnen misschien juist wel niet de juiste oplossing. Hoewel je ook steeds vaker verduisterende duo rolgordijnen voorbij ziet komen. Deze combinatie had je wellicht zelf niet zo snel bedacht, toch neemt deze een flinke vlucht en zie je dat ze steeds vaker worden aangeboden en verkocht. 

Als je de rolgordijnen vervolgens zelf niet meer hoeft te bedienen met een touwtje, maar via een wandschakelaar of een afstandsbediening. Meestal zijn deze rolgordijnen gemaakt met een Somfy motor. De populaire Franse rolluik en rolgordijn motor verkoper zorgt ervoor dat je duo rolgordijnen soepel zullen werken. Via de website van Poweredblinds kun je dergelijke elektrische rolgordijnen bestellen. Vervolgens kan een monteur deze installeren en ervoor zorgen dat alles soepel geïntegreerd wordt met bijvoorbeeld jouw andere Smart Home toepassingen en oplossing. 

Rolgordijnen op maat

Bijna altijd moeten rolgordijnen op maat worden gemaakt. Dit kun je door de leverancier doen, vaak hoef je zelf enkel de maten op te meten en deze vervolgens door te geven. De producent gaat er dan mee aan de slag en zorgt ervoor dat alles netjes en passend op maat wordt gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *